torstai 11. syyskuuta 2008

Elämäni luvut

Puran turhautumiseni kuuntelemalla Turusta tullutta tarjousta saada kuukaudeksi tiskari kotiin, jos en ole tyytyväinen juuri vain minulle tarjottuun lahjaan tilata lehti. Etsin nettiyhteyttä ilmoittaakseni, etten halua lehteä enkä tiskaria.

Netissä katsoin nimen ja syntymäajan numerologisen testin. Ei hullumpi tulos niiden seikkojen perusteella, joihin en ole voinut vaikuttaa. Synnyin kun synnyin ja minulle annettiin nimi. Ristiäisiä varten isä tuli rintamalta ainoana elossa kuorma-auton lavalla seuralaisenaan sankareina kuolleet kummisedät. Käyn heitä tervehtimässä Tuusniemen sankarihautausmaalla. Samalla muistan myös punaisena vangittua, nälkään ja sairauteen kuollutta setääni ja isovanhempia viivähtämällä heidän haudallaan sähkötolpan valaistessa hautaa. Näihinkään olosuhteisiin minulla ei ole ollut mitään osuutta.


Sisäinen elämänlukuni 8
kertoo: Pyrit intensiivisesti saavuttamaan menestystä (=selviytyminen elämästä hengissä ja omaishoitamisesta puolikuolleena). Suuren luokan liiketoimet herättävät mielenkiintosi ja kunnianhimosi. Suurelta osin pystyt myös ajamaan ne läpi ja etsit heti uutta projektia.

Uskallat panna kaikki yhden kortin varaan (minä tulen). Suuret organisaatiosuunnitelmat ovat sinulle haaste, ja nautit haasteista (sukupolvenvaihdos). Säteilet innostusta tartuttaen sitä myös muihin.
Toiveesi on olla antelias ja suurpiirteinen - mutta sinusta on myös hauska komeilla (bisnesenkelinä miljonääri-isän miljoonaperijätär, amerikkalainen unelmahattu päässä, että 7-kymppinenkin voi vaihtaa työpaikkaa, kun ei ole luopunut tuotteesta).


Ulkoinen elämänlukuni 11
kertoo: Vaikutat uneksijalta idealistisen katsomuksesi johdosta. Osaat inspiroida lähimmäisiäsi.

Ilmaiset yksilöllisyyttäsi niin vaatteilla (pukeutumalla tuhkaan ja säkkiin) kuin muitakin henkilökohtaisia tavaroita valitessasi (pullopostilaatikko, lahjaläppäri ja autio saari).

Elämäntapani on 1
: Jos nimesi summa on yksi, on sinulla hyvät edellytykset olla edelläkävijä (Vihtaniemen ensimmäinen ja viimeinen yo, alkuperäisasukas).

Olet idearikas, ja työskentelet parhaiten yksin (yhden naisen TMI). Olet luonteeltasi arvovaltainen, voimakas, luotettava ja omaat itseluottamusta. Ota siitä irti kaikki mahdollinen hyöty (11. 9. suruliputuspäivä omille menetyksille).
Jos huolestut jostakin - oli huolen aihe sinä itse tai joku ympärillä olevasta maailmasta - saatat kadottaa ymmärtämyksesi etkä enää tiedä, kuinka sinun tulisi toimia (omaishoitokokemusta vuodesta 1991). Tällaisissa tilanteissa yritä aina löytää vastaus sisältäsi, sillä sinulla on hyvä intuitio. Vetäydy hetkeksi kaikesta siitä, mikä häiritsee sinua ja yritä rentoutua - ja olla ajattelematta (8 vuotta isän kuolemasta). Vähitellen palaat omille aaltopituuksillesi. Tee silloin jotain käytännöllistä, asioita joilla ei ole mitään tekemistä ongelmasi kanssa. Pese auto, leivo, järjestä kaappisi, siivoa tee mitä tahansa ( ruokarytmi, nukkuminen sängyssä, verkkokirjoitustaito, projektikoulutukset, seurakunnanvaihto, epäviralliset yhdistykset, zu Hause Pflegen, eroottinen hautausmaa. Kodin stailaaminen, digi-tv-luvan irtisanominen. Seis maailma, tahdon ulos suljetusta yhteiskunnasta projektia muuntamalla).
Ja yhtäkkiä, kun vähiten odotat, tilanne selviää sinulle ja saat vastauksen (minä olen tämän paneelin manageri). Ihmettelet, miksi et aikaisemmin oivaltanut asiaa, mutta intuitiosi oli lukossa ( uupumus unenpuutteesta hyvinvointivaltion kaatopaikalla). Silloin toimit hehkulampun tavoin, joka on saanut palaa liian kauan ja siksi rikkoutunut. Jos lampun vaihtaa, kiertää virta jälleen. Kunnon rentoutumisen jälkeen alkaa intuitiosi jälleen toimia (rebirthing- uudistava hengitysharjoitus).


Elämänpolkuni on 7:
Sinun tulisi opetella etsimään korkeampia ihanteita elämässäsi, ja inspiroida myös kanssaihmisiäsi saavuttamaan korkeampi kuin pelkästään aineellinen taso. Sinun ei tulisi omistautua liikemaailmalle (kieltäytyminen hierojien edunvalvojan näkemyksestä lähettää naishierojat katuhuoraksi EU:n naiskaupan kiintiöön. Politiikan seksisaralla on kansainvälisestikin tungosta.)

Opettele olemaan yksin tuntematta itseäsi yksinäiseksi (virkatodistuksessa (x) elää avioliitossa, hae avioero). Muista että "hiljaisuus on kultaa".
Seisemän on täyttymyksen numero. Sapattinumero (pie pyhhee). Jos sinulla on useampia seitsemäisiä, tulisi sinun varoa, ettei sinusta tule liian sulkeutunut, torjuva tai fanaattinen (vertaistuki, mutta ei läheisriippuvainen eikä hyväksi käytetty vapaaehtoistyöntekijä).

Ei kommentteja: