keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Luova toiminta

Luova toiminta ei onnistu siistissä kodissa. Siksi en siivoa tänään. Minua on puhuteltu aamulla aikaisin syksystä lähtien. Nyt sen tiedän, etten koskaan palaa normaaliin unirytmiin 10 omaishoitovuoden jälkeen. Työtä vuorotta aamusta iltaan ja vielä yövalvominen illasta aamuun. On tehty unitutkimuksia ja virallistettu tuloksia. 

Jo puolentunnin univaje aiheuttaa muutoksia aivotoimintaan. Silmät voi olla auki, mutta ajatukset uinailee. On tullut toinenkin taakka kannettavaksi. Olen myrkkylastissa. Kaikkia oireita ei vielä voi laitta borrelian syyksi. Tulehduskipulääkkeillä on sivuvaikutuksensa. Homeopatialla poistin aikanaan alumiinia verestä, paransin hemoglobinin oikealle tasolle ilman rautapillereitä. Nyt pyydän tutkimaan amalgamin ja Itämeren silakasta syömäni saasteet. 
Aikanaan sairastin kroonista keuhkoputken tulehdusta. Oli kiusallinen kuin keuhkotauti. Söin antibioottia turhaan. Katsoin eläinten elokuvan, jossa eläimillä syötettiin antibiootteja, että eläimet pysyvät terveenä. Vastenmielisyys lihaa kohtaan kasvoi ja lopetin sen syömisen. Siitä alkoi tervehtymiseni. Nyt en tiedä, mitä on tulossa borreliaa häädettäessä.
Eilen se selvisi. Suomi ei enää kuulu suomalaisille. Kiljunen käy tekemässä kansanedustajalle kuuluvaa työtä vähän kauempana kuin virkamatkalle eduskunnasta oli lähetetty. Seuralainenkin älähtää median pillupoliisin tehtävään ryhtymisestä. Minulle ei olisi tullut mieleenkään, että seuralainen kokee kyseenalaisen epäilyksen varjon seuraavan itseään. Jos minun matkoista on joku lausunut jotakin siihen viittaavaa. olen vahvistanut epäilyt. "Kaikkille annettiin ja joka ei kehdannut kysyä, hänelle tarjottiin." Tämä saa riittää hierojien edunvalvojallekin kehittelemänsä periaatteen tueksi. "Hieroja on kuin katuhuora, pitää hieroa, kuka kysyy, kuka maksaa". Vanha sanonta hyökkäyksestä parhaana puolustuskeinona pitää paikkansa. Nyt hyökkääjät ovat kadottaneet suunnan haukkuessaan väärää puuta ja paljastaneet itsensä. On siinä Saulilla selvittelemistä tulkkina, mitä laumaa hän yrittää pitää kurissa ja herran nuhteessa.
Kuuden askeleen yhteys
Ei tullut Matti maitoa juomaan, pahoittelee Riekinsaaren vapiseva Leo mäkättävällä äänellään pää tutisten. Matti oli loikkinut manteereen puolelle kaveria haeskelemaan vielä jääkelin aikana.
Maito-Matti olikin nimensä veroinen. Opiskeli meijerialaa, kun meijereitä oli lähes jokaisessa kunnassa. Pientilat pantiin pakettiin, lehmistä maksettiin tapporaha ja naapuri epäili korsimo -nimen turhaan lausumista ennen tukirahoille siirtymistä. Siihen loppui maaseudulla sukupolvenvaihdosten kautta elämän jatkaminen. Maito-Matti oli huolestunut työpaikkansa sijainnista. Alatölöviälläkö, Takahikiälläkö vai Pöljälläkö hän johtaisi meijeriään? Jossakin kuitenkin, mutta unohti ilmoittaa kihlatulleen, että oli löytänyt pillerirasiahattunaisen ja asettunut hänen kanssaan asumaan.

Tänään päättömien pääministeri Matti ryhtyy maitolobbariksi boikotoimalla kauppaa, josta maitomerkki on hävinnyt. Minulle annettiin ohje "ota tai jätä", kun yritin etsiä syötäväksi kelpaavia appelsiinejä juuri kumotusta hedelmäkaukalosta homehtuneiden seasta. Meistä ollaan muovaamassa citykarhuja, joita lähiöiden roskalaatikot houkuttavat. Kaupassakin yritetään myydä pilaantunutta ostajan omalla vastuulla. Tuotteet loppuvat, aina korvaavat tuotteet on tuotu kauempaa myrkkyineen ja noroviruksineen. Vanhentuneita lääkkeitä viedään kehitysmaihin ja säteilytettyä ruokaa nälkämaihin. Aseita sotaakäyviin maihin massamurhia varten. 
Siinä täyttyi viimeinen toive. Hän vaihtoi tarvittavat tiedot niitä pyytävälle sardiinipurkista. Söi nälkäänsä ahnaasti ja sai kuulan kalloonsa. Tätä peliä meillä pelataan avoimessa yhteiskunnassa pienessä piirissä vaalilla valittujen 200 joukossa diplomaatin koskemattomuudella.

Kunnissa ollaan lähempänä ruohonjuuritasoa. Kuntakaan ei kuulu enää kuntalaisille, vaan kauttakulkijoille. Tällä tasolla en enää vaivaa päätäni, kun en muista, kuinka päättäjät kunnissa valitaan. Seuraan selviämistarinoita tutuksi tulleiden oppaiden matkassa turvallisesti. Viimeksi kiersi maailmaa englantilainen pappi, Peter Owen Jones, ihmeellisissä uskonmenoissa. Rituaalien joukkoon pääsivät joulupukki ja kreikkalainen hedelmällisyysrituaali. Jones sanoi: 
- Viekää tyttäret piiloon. 
Tätä aihetta sivuaa Voimalan aihe, uskonto ja seksuaalisuus. Puolueiden harjoittama politiikka on samaa KooTeetä ja kirkkovenevaliokuntatyöskentelyä päivästä päivään. On unohdettu uudelleen oppiminen ja opettaminen seuraavalle sukupolvelle. Suomi-neidon kainous on koskematta, pyhyys huomaamatta. Herätkää!

Ei kommentteja: