maanantai 20. lokakuuta 2008

Musta mehiläinen

Mehiläisen kasvattaja toteaa mustassa mehiläisessä olevan kaiken tiedon, mitä se tarvitsee koko elämänsä ajan. Jopa tehtäväjako on itsestään selvyys alusta lähtien. Kuningatar munii uuden yhdyskunnan ja mehiläiset säilyvät hengissä. Ihmisessäkin on kaikki tieto ennen syntymää, mutta espanjalainen elokuva todisti, että enkeli sulkee suun ja niin olemme vanhempien armoilla, mitä meistä tulee. 

Jos lapsi on saanut hyvää hoitoa, tulee hänestä hyvä äiti ja isä. Sitä ei tarvitse kyseenalaistaa, ovatpa olosuhteet mitkä tahaansa. Rahalla korvattu rakkaus ja yhteinen aika on tämän päivän puutostila. Nyt siitä rahastakin tuli puute, kun pankit tärisevät jonkun kummallisen järistyksen kourissa. Oman aikani pimentyminen alkoi kun aivo- ja parkinsontutkimusrahat valuivat tutkijoiden oman perheen lastenpäivähoitomaksuihin. Sitten tuli Kela-korvauksella oman työkunnonhoitaminen lääkärinlähetteellä lääkärien omistamiin hoitolaitoksiin. Kaikilla oli niskavika, tensio neck, vai niskalaukaus. Otettiin käyttöön hoidoissa sähköshokki. 

Jos salama iskee, sen muistaa koko ikänsä. Tulee urheiluhieronta erikoisalaksi, että "kävin oikein lääkärillä ja sain lähetteen oikein urheiluhierojalle". Tervemenoa, minä hieron vain ihmisiä, että jaksaisivat käydä työssä. Samoilla lihaksilla tehdään työtä kuin urheillaan, mutta urheilijoista tehtiin välikappaleita rahastukselle, jota pidettiin yllä poliittisesti meidän rahoilla. Keksittiin leikkilihakset. 
- Havuja, perkele, on taikasana päättämään urheilijoille myönnetyistä valtionavuista. 

Jos hemohess on maineensa veroinen lisäämään jaksamista, niin tarjoan Kyrölle yhteistyötä tankkaamaan työtätekeviä työkuntoisiksi. Työkunto ei voi olla laitonta ja siksi olen valmis suutelemaan maata kiitokseksi joka päivä. Rahalla on taivaallinen voima politiikan loveen langenneilla. Sitä sanotaan puolue(kuntoutus)tueksi, jolla maksetaan roskikseen joutuneet tilinylityksistä kertovat pikavipit ja mittavat lainat. Silloin pitää takoa, kun rauta on kuuma. 
Onko rauhanpalkinnon myötämisessä koira haudattuna, kun Äiti Teresan ja Presidentti Ahtisaaren toimintaperiaatteet maailman rauhan hyväksi ovat yhtä kaukana toisistaan kuin itä on lännestä. Ainakin rahamaailma on sekaisin ja meidän päättäjien pitää tehdä päätöksiä Amerikan pelastamisesta. Sotakorvauksien maksu suuntautuu ylivarojen eläneelle kasvottomalle elämäntyylille. Raha rauhoittaa, mutta kuinka käy meidän sijoitettujen eläkerahojen. Sielläkö muhii eläkepommi kuin sodan lopettanut edeltäjänsä atomipommi? Siihen en voinut vaikuttaa, kävinhän jo kerran läpi Kansan konkurssin. Siinä pyöristyi maksamani lakisääteinen eläkevakuutusmaksu ylöspäin ja pöyristytti hetken, menikö lakisääteisen eläkevakuutusmaksun tuotto kankkulan kaivoon. Loppu hyvin, kiitos veronmaksajien yhteisvastuusta. Saan tämän kuprun seurauksena pienempää eläkettä kuin alussa luvattiin. 

Osamaksulla arvonimi "Varhennettu Vanhus" kantaa minut valokeilassa loppuelämän enkä maksa sitä pikavipillä, vaan eläkkeestä tehty varhennusvähennys on eräänlaista ulosottoa. Sitä voi kutsua omaishoitajan velkasaneeraukseksi, johon olen ilman omaa syytäni joutunut. "Hänen kauttaan, Hänen kanssaan ja Hänessä" lohduttaa, enhän antanut pirulle pikkusormea. Se on yhteiskunta, joka vie koko käden ja hylkää hyvinvointivaltion kaatopaikalle kidutettuuaan aikansa. 

Itku ja hammastenkiristys ei ole meidän osa, kun meidän rauhamme ei ole tästä maailmasta. Äiti Teresan esimerkkiä noudattaen sanoudun irti kaikesta budjetoinnista. Sillä rahalla en voi varmistaa tulevaa aikaa. Sinä hullu, ahneus ei ole iskenyt minuun, kun ostovoima pienentyy pienentymistään kurjistamisleikkausten seurauksena. Hullut miehet Huittisista syövät enemmän kuin tienaavat. Onko kuntaliitos tehnyt meistä pakolla huittislaisia vai huitsinnevadalaisia. Kohta se selviää siellä, missä pippuri kasvaa.

Ei kommentteja: