torstai 23. lokakuuta 2008

First Price Valtakunta tulkoon

Kehittyvien maakuntien Suomen osakepääoma on maksettu, mutta pilkottu puolueille vaalirahaksi tasapuolisesti. Kukaan ei voinut vaatia välikysymystä, kun kenelläkään ei ollut puhtaat jauhot pussissa. Tiedän yhden ilmaisen ääneni saaneen ehdokkaan, joka suuntasi syntymäpäivälahjarahat hyväntekeväisyyteen. Toisin kuin kaiken hyödyn irtiottanut poliitikko vietti torihäät ja maksatti kutsuvierailla nautitun kertakäyttöpahvimukillisen hääkahvia. 

Tyhjät tynnyrit eniten kolisevat. Yritän löytää jotakin sisältöä kansien väliin päätyneistä kirjoituksista, kun on koulutuksella hankittu kirjoitustaito. Aina palaan "Kuolleisiin sieluihin", joka selvittää tämän päivän poliittiset periaatteet. Näistä valheenverkoista selvitäkseni pitää aloittaa paasto. Lisäravinteet eivät lisää jaksamista. Yhteiskunta työntää sivuun pauhulla suuren osan ihmisistä. Pois tieltä risut ja männynkävyt. Onneni on ollut syntyä suomalaiseksi eikä kastittomaksi intialaiseksi. 

Kauan sitten Intia oli saari. Sitten tapahtui yhteentörmäys mantereen kanssa. Syntyi maailman korkeimmat vuoret, joiden välisissä laaksoissa on erikoislaatuinen luontonsa. Yhteiskunta on merkannut minut kastinmerkillä. Oranssi tähti otsassa ja tatuointitunniste käsivarressa oli merkkinä juutalaisten täystuhossa. Olen säästänyt merkkaajilta vaivan keksiä meidän täystuholle uudet pedonmerkit. Se on lakisääteinen "Varhennetun Vanhuksen" merkki. 
On sukupolvenvaihdoksen aika. Isästäni tuli miljonääri kuoltuansa Intiaanipäällikö Seattlen ihmetellessä, kuinka se on mahdollista. Minä en ihmettele, kuinka minusta tuli miljoonaperijätär. Noudatin neljättä ukkaasia ja siihen sisältyy siunaus Räikkö Räähkä naapureista huolimatta. Kulttuurista minä ponnistan eteenpäin. Sieltä sain juureni ja ilmaa siiven alle. Yläkerran ukot ovat ampuneet kovilla, mutta siipihalvaukseen asti osumat eivät ole johtaneet. 

Valmistaudun paastoon oikeaoppisesti. Suljen korvani uutisilta, joista viimeisin tieto kertoo Ruotsissa asumismuotona vartioitujen asuntoalueiden lisääntymisestä. Ihmiset haluavat sulkea itsensä muurin sisäpuolelle. Asumisrauhan takasi lapsuudessani koti tiettömän taipaleen takana. Nyt siellä metsästetään sutta, ammutaan naaraita ja ammutaan pennutkin. Voiko siellä elämä jatkua? Kuntavaalit; kunta naapurina, tiekunta isäntänä ja kunnan uusrikkaat mökkiläiset edunsaajana. Tulkoon First Price Valtakunta ja Rudolf Steinerin sosiaalinen peruslaki.

Ei kommentteja: