torstai 14. kesäkuuta 2012

Myrskylinnun nokkaflirtti


Päivän ohjelmassa muutos, Nokia ilmoittaa jo toisen kerran irtisanomisen tarpeesta. En usko näkemääni enkä kuulemaani. Elän todeksi syyskuun 11.päivän, yhtä epätodelliselta se kuulostaa.
Yksi kone harhautui reitiltään ja iskeytyi WTC:n seinään. Eihän sitä tapahdu kuin elokuvissa. Kohta toinen kone tavoittaa toisen tornin. Sehän on totta eikä viinien huumaa. 
Tämän päivän ilmoitus Nokialta Salon tehtaan sulkemisesta, aikaisemmin suuri joukko nokialaisia menetti työpaikkansa. Katkennut sormenpää kasvaa kynnelliseksi sormeksi sikajauheella. Tuoksui ensiksi sialta kuin porsas pienenä. Sitten sormenpää on terve tuntoineen ja kynsineen.


Lahti sai MM-kisat. Se poistaa hiihtourheilun yltä häpeä tahran vuodelta 2001. Senkin kriisin kestin yksinäni. Minun kiintiö on täynnä erilaisista menetyksistä. 11.9. liputan taloyhtiön lipputangossa kollektiivisten menetysten kanssa. Eihän sitä sovi ihan omaaa menetystä ihan omalla lipulla liputtaa. Olkoon vielä toistaiseksi tuntemattoman ajan naftaliinissä. Liekö jo taloyhtiön lipputankokin kaadettu, ainakin lipputangonnuppi putosi isoisän päähän. Toistui joulun jälkeen hiekoittamattomalla pihalla nurinmenolla. Sillä seurauksella että kalloa on porattu jo kaksi kertaa. Riittäkö se vai pitääkö toimenpide uusia joka kuukauden perästä. Olisin mielelläni kuninkaallisen kallonporaajan apulainen verenseisauttajana. Olen seisauttanut veriä tuloksellisesti. Siitä huolimatta yritetään minut saada pois päiviltä.

Vuosi on kulumassa loppuun sydänsaaren löytymisestä. Onhan se siellä aina ollut, hyväksi havaittu nuorten leirikeskus. En tee tutustumismatkaa saarelle enkä värväydy keskitysleirille tehtävien matkojen oppaaksi. Elän tämän päivän turhautuneiden kanssa tunnetiloja iiloppilaisittain. Jos ilmoitus olisi ollilalaisittain tiukentaisin osakesalkusta otetta lyhyen siiven alla.


Sen haluaisin peilata kunnan päättäjien silmistä, mikä tekee meidän rannasta, saunasta, omistuksesta lomakiinteistön. Nuorimman siskon saunasyntymästä on kulunut pian kuusikymmentä vuotta. Sauna oli elinehto asua yli sata vuotta tiettömän taipaleen takana. Tästä rannasta aina lähdettiin kouluun, kirkonkylään ja Juakonkauppaan Kantturamäkeen. Eduskunta on päättänyt, että valtioneuvosto nauttii eduskunnan luottamusta. Keskustelu alkaa Nokian ilmoituksen ihmettelyllä. 
Yks yhteen valepoliisi suoritti massamurhan sydänsaarella. Valesijoittajat ovat ottamassa minun oikeuttaani omaan rantaan. Sitä ei käsitellä eduskunnassa, kuinka yksityinen ihminen selviää perintönsä kanssa. Tietohallintalaki ei tavoita koko Suomea. 
Show must go. Millä pelisäänöillä, niitä en tunne. Jokainen omillaan huutaa niin kovaa, että en kuule mitä he huutavat.

Ei kommentteja: