perjantai 3. huhtikuuta 2009

Viimeiset lilliukset

YEAT:n näyttökansiossa on paljon puhuvat kuvat. Lilliuksen turpajumppa ei ollut niin peilin edessä harjoiteltua, kun hän pesi käsiään. Kukaan ei ottanut vastuuta optiopalkitsemisjärjestelyistä. Kukaan ei ole ottanut kunnassa vastuuta, mikä on marssijärjestys seuraavat 100 vuotta Vihtaniemellä. 
Varastotalo on vielä paikallaan uusiokäytössä, ehkä tyhjilleenjääneenä tai vallattuna. Mutta tuskin siitä tulee lomakiinteistöä kuin Vihtaniemellä lahot mummonmökit kunta vei rakennusvalvontarekisteriin lomakiinteistöinä. Motiivina on saada siellä ennen eläneiden jälkeläiset maksumiehiksi velivenäläisille tulla kunnan rantojen omistajiksi. 
- Kyllä ne ovat viisaita, kuuluu pilven reunalta. Isälleni ei tullut mieleenkään käyttää ketään hyväksi saadakseen itselleen rahallista etuutta. Kiinalaisessa helvetissä jatkaa jokainen elämäänsä tavallaan tietämättä kuolleensa. Sinne on kiintiö täysi Vihtaniemellä. 
7 talvisavua on sammunut ja tuonpuoleisen jatkajat ovat ne yli 100 kunnan uusrikasta mökkiläistä, jotka kunta on lahjonut puolelleen.

Ei kommentteja: