keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Blogikirjeet

Vierailin blogini harjoitussivuilla. On ollut aloitettava alusta. Maan kosketus ja tuoksu, luonnonäänet ja yksinkertaisesti toistuva rytminen musiikki harmonisoivat minua. Vahvistukseksi tähän päivään pyydän itselleni lapsen kaltaisen viattomuuden voimaa. 

Olisin halunnut siirtää kuvan Munkkiklubin merellisessä maisemassa, mutta en osaa sitä tehdä. Blogini pohja ei ole enää bloggerin listoilla, mutta onneksi oli silloin kun aloittelin tätä ihanuutta harjoittelemaan. Munkkiklubia ympäröi meri. Se on hyvä enne, syntyihän Valamon luostarikin saarelle, kun munkki ei päässyt sieltä pois. Aallot heittivät aina takaisin. Vanha Valamo on Laatokan saaressa. Uusi Valamo naapurissa Juojärven rannalla. Munkit vihkivät Juojärven veden keväisin. 

Olen onnellinen syntyessäni Juojärven rannalla, Rantalassa. Samanniminen oli aikanaan Pahkasalon saaressa mielisairasosasto, Rantala. Muistan joskus ilkeämielisten ihmisten sekoittaneen lähtökohdat. Sieltä hullujen huoneelta. Pahkasalon kesämökkisaaressa on kunnan jätevesipuhdistamo. Näin pitää jotakin lisäarvoa antaa Pirunsaarellekin, ennenkuin huomataan todelliset luontoarvot.

Vihtaniemellä on minulla jätevesijärjestelmällä varustettu uimakoppi ennakoiden jätevesilain vaatimukset. Vanha Rantala on Valkoinen Talo. Uudet lomakiinteistöt ovat Mäntyniemi, Kultaranta ja Kesäranta. Isännyyttä pitää yllä Länsirannan Luukkonen. Perustaa uusia yhdistyksiä tehdäkseen alkuperäisten asukkaiden olon ahtaaksi. Näin luetaan Uuden Valtion syntysanat syksyllä 2010. Ilmoitan eriävän mielipiteeni Munkkiklubin ilmoitustaululla.

Ei kommentteja: