sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Alussa oli kaikki valmiina

 Pitkä joululoma alkoi adventista ja päättyy tänään 9.1.11

Monet maiset mietteet ovat risteilleet mielessäni. Kanta-asiakkuus vaati veronsa kahden PC:n loukussa. Minulla on joitakin toimintoja kytkettynä vanhaan koneeseen. Kuvien skannaaminen ei onnistunut. Kone ilmoitti jonkun toisen käyttävän samanaikaisesti ohjelmaa. Tänään se käyttäjä selvisi lopullisesti. Tulostimessa ei ollut mitään vikaa eikä kukaan ollut kaapannut konettani. Minulle vain ilmoitetaan kanta-asiakasedusta nostaa yhteysnopeutta ilmaiseksi. dna siellä langoilla lisäsi kaistoja viestien perillepääsyn nopeuttamiseksi ääntäkin nopeammin. Matka-aikaa on siirretty valovuosien päähän.

Virheen etsimisessä paljastui kuva, jota en hakenut. Se selvittää kuitenkin tilanteen, missä olen ollut mukana ja mihinkä lopputulokseen olen päässyt. Käsienpesijät voivat olla tyytyväisiä, olenhan ehdottoman yli-ikäinen ja työhistoriakin yhtä ehdottoman olematon. Radioateljee on lähettänyt uutena vuotena Julukusen Tiprusta kyselemään totuuden perään. 

Omaan ohjelmaan kuului aamulla samanaikaisesti kuunnella kirkkoa ja katsoa uudenvuoden konserttia Wienistä. Sudanissa käydään vaalit, Arizonassa ammutaan poliitikkoa Palinin nimeämänä maalitauluna. Downstairs menettää yhden apulaisen, kun emäntä kieltää lakeijaansa tapaamasta piikalikkaa. Suhdesotkut ovat meilläkin nuorten miesten yleinen kuolinsyy eikä se näytä olevan helpompaa "Vielä virtaa" -veijareillekaan.

Arkistonhoitajana on minulla kaksi blogia pinottavaksi ja avattavaksi.
  • Munkkiklubi kertoo Lähetyskalenteri -ajasta.
  • Syyssinfonia Eurolaskimeen  siirtymisen jälkeen
Vedenjakajalla virtaussuunta muuttuu idän ja lännen välillä. Samoin pohjois- ja etelänavalla vuorottelevat kaamos ja yötön yö. Siihen ihminen ei vielä ole saanut muutosta aikaan, vaikka kuinka on vauhdin lisäämisen tai jarruttamisen tarve.
Seis, maailma! 
Tahdon ulos yhteiskunnan oravanpyörästä.

Ei kommentteja: