lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kiina-ilmiö

Kiina-ilmiö on totisinta totta eikä länsimailla ole valmiuksia tehdä mitään julman jumalan toimiessa tavallaan. 
Nyt on tosi kyseessä Fukushiman kohdalla. The Pacific on juuri päättynyt mielettömänä räiskimisenä. Japani kärsi tappion ja tämä viimeinen paukku siirsi Japania hiukan asemapaikastaaan. Voisiko meri nielaista koko saarivaltion? Tämä on odotettavissa tulevassa elämässä. Ei löydy Ukko-Noan lisäksi muita, jotka riittäisivät pelastamaan maailman.

On ollut pakko turvautua Wikipediaan oikean tiedon löytämiseksi. Ei ole ketään kyvykästä johtamaan. Kaikista on tullut kauppiaita ohjaillakseen köyhiltä kerättyjä rahoja omiin tarkoituksiinsa ja ollaan niin polleita, kun on saatu estetyksi lisärahoituksen tarve väliaikaisesti. Lakeusko syntymämaana on se ainoa kotikuusen kasvualusta, johonka voi nojata tölväisyissään. Anteeksipyyntöä ei osata esittää. Katson säälien noita sieluttomia, kovia kasvoja. 
Nyt ollaan huolestuneita, josko joku suomalainen olisi harhautunut onnettomuusalueelle. Me kaikki olemme vaaravyöhykkeessä. Jos sota on antanut aihetta rakentaa maanalaisia bunkkereita johtajille, ovat he hetken kuolleen kaupungin johtajia. Tämä on esimakua tulevasta.

Ei kommentteja: