tiistai 18. syyskuuta 2007

Kadonneiden kirjoitusten metsästys

Uusi tähti on syttynyt. Se suomennetaan horoskooppimerkiksi; syöpä. Sopii hyvin minulle, elänhän päiväyksessä syyskuun 18. päivää v. 3907. Tämä aiheutti kirjoituksen katoamisen, enkä ymmärtänyt heti, että automaattinen päiväys on aikaansa edellä. Ilmoitettuani tästä ylläpidolle kirjoituksia etsittiin, mutta vuosiluvun muuttaminen jäi itseni tehtäväksi.

YEA-tutkinnon näytössä sain kirjurin avulla konekielisestä liiketoimintasuunnitelmasta ainoan hylätyn merkinnän. Päiväykset puuttuivat, millä aikavälillä yritystoiminta oli toteutunut. Siksi pitää hallita verkkokirjoitustaito, että voi oikaista koneen tekemiä virheitä. En jätä suurista veloista kertovia tilitapahtumia edes runoroskikseen. Se on roskis eikä roskaruno niin kuin roskapankki, joka roskapankkina pysyy. Kun totuus paljastuu v. 3907 siirrän ajatuksia aikalaisteni kanssa telepatialla ja vaihdan paikkaa lentävällä lautasella. Syövästäkin on jäljellä vain 13. kuukauden horoskooppimerkki. Voi meitä kielipuolia tulkkeja ja suomentajia.

Täydensin blogiani - ala; merellinen - ammatti: lähtevien laivojen satama - hometown; Tuusniemi, Verkkokirjoittajan talo. Lapsuuskodin uusiokäyttöä odotellessa olkoon siellä Munkkiklubi. Tätä aikaa olen odottanut, kun minulle on annettu lähtökäsky kuntaliiton taholta. Älä jää odottelemaan unelmiesi toteutumista, kun siellä on niin paljon riitaa. Nyt syntyy muslimipuolue, voisin toteuttaa 2000-vuotisen perinteen verirahoilla ostetusta muukalaisten hautausmaasta (Veripelto) tai Juojärven rannalla Valamon ja Lintulan naapuriksi kohoaa Muslimien Moskeija. Kukaan tuusniemeläinen ei tule haudatuksi tähän kultakupoliseen hautapaikkaan, jossa vartijat seisovat ovilla ja opastavat rahasta sisäpuolella. Näin olen nähnyt uuden taivaan ja uuden maan tietokonevirheen opettamana. Ei niin pientä pilaa, etteikö totta toinen puoli tässäkin tarinassa.

Ei kommentteja: