sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Omaishoidosta puhutaan vielä

Liikuntakyvytöntä anoppiaan hoitava Riitta ei ole pitänyt kuukausiin päivääkään vapaata – korona räjäytti kulut ja sulki hoitolaitokset

Uutiset
Omaishoitajan karu tarina: "Oma elämäni on tauolla"10.04.2015 klo 14:43

"Morning gymnastics" Vladimir Vysotsky

Aamuvoimistelu on ollut tauolla 5 vuotta. Koronan kotikaranteeni on elvyttänyt Tv:n kautta jumppatuokiot kaksi kertaa päivässä.

Vanhoja muistellen tämän päivän tilanteessa, kun holhoustoimi on kampeamassa valtakirjoilla asioidenhoitajaa sivuun. Olen kiitollinen haasteistani.
Jos ne olisivat helpompia hoitaa, joku minua kyvyttömämpi saattaisi ottaa minun paikkani. Huomenna teen huoli-ilmoituksen seonneesta sukulaisesta ja kaikista niistä, jotka hän on saanut puhuttua puolelleen.

torstai 4. kesäkuuta 2015 
Katujätkä -projektin piirteitä
13 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
Oho, 2002 Mozillasta julkistettiin ensimmäinen 'virallinen' versio (1.0). Käsky kuului 1990 -luvulla mennä www-sivuille. Kukaan ei osannut sinne mennä, kun ei ollut välinettä, millä mennä. Älyvapaa toiminta tulee jälkijunassa ja meiltä vaaditaan enemmän kuin mitä meille on annettu.
Puolustusvoimien lippujuhlaa vietettiin syntymäkunnassani voittajien juhlana, eikä juhlaan olleet tervetulleita järjestöön kuulumattomat. Tästä johtuu, että olen punaisen pentu ollut syntymästä lähtien ja olen valkoisten mielestä sitä aina.  Kestän sen paremmin kuin eräs, joka ei uskaltanut paljastaa valkoisessa kaupungissa syntyperäänsä mielipidevangin tyttärenä. 

Aamun ajatus

Jos olet sitä mieltä, että tulet
vielä joskus nauramaan koko asialle,
niin mikset tekisi sitä nyt heti?
Ole kiitollinen haasteistasi.
Jos ne olisivat helpompia hoitaa,
joku sinua kyvyttömämpi
saattaisi ottaa sinun paikkasi. 
Positiivisesti eilen ei muistettu Mannerheimin syntymäpäivää.

Ei kommentteja: