tiistai 14. huhtikuuta 2020

Kohtaamisia

Hauska ja vakava näyttelijä Aimo "Ami" Räsänen

Lapsuuden tragedia teki pikku-Aimosta perheen hauskuuttajan. Anne Flinkkilän vieraana rakastettu näyttelijä Aimo "Ami" Räsänen. Mukavan miehen maine ei ole taakka, mutta nykyään hän uskaltaa olla myös vakava. 

Älä elämää pelkää

Runotarhassa kuullaan lempeää musiikkia ja suomalaista runoutta. Lukijoina toimivat Maaria Holma ja Juha Salomaa. Toimittajana Salla Matusiak. Työryhmässä mukana myös Anna Simojoki ja Teemu Sipilä. 

Ohjelmassa käytetty runous: 1. Saima Harmaja: Ensimmäinen kevätpäivä 2. Jaakko Juteini: Laulu elämän nautinnosta 3. Eino Leino: Hymni tulelle 4. Saima Harmaja: Laulu pienestä enkelistä 5. Juhani Siljo: Kalkki 6. Uuno Kailas: Ihmisen määrä 7. Kaarlo Sarkia Älä elämää pelkää 8. Uuno Kailas: Karavaani 9. Alpo Noponen: Minä aikana ihminen kaunein on?

 Ohjelmassa käytetty musiikki: 1. O. Merikanto: Valse lente (Tapani Valsta, piano). 2. Schumann: Märchenbilder (Satukuvia) alttoviululle ja pianolle (Paul Neubauer ja Juho Pohjonen). 3. Melartin: Hiljainen metsä (Risto Kyrö, piano). 4. Kuula: Satu illasta (Jäniksen sävellys) (Eriikka Nylund, alttoviulu, ja Niina Uggeldahl, piano). 5. Madetoja: Konserttialkusoitto (RSO/John Storgårds). 

Ei kommentteja: