sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Kontauspaikka



Risto Nordell ja Antti Nylén kohtaavat ajattomien ja ajankohtaisten elämän ilmiöiden äärellä.
Ohjelmassa kuultiin seuraavat musiikit:

Cat Power: Troubled waters ( The Covers Record)
Islaja: Sydänten ahmija
Soap & Skin: Cry Wolf


Ravustus alkaa. Luvassa suuria rapusaalita lämpimän alkukesän seurauksena. Tämä rapulapsi on kärsinyt trooppisesta ilmasta. Mikään laite ei alenna sisäilman lämpötilaa. Odotin ja en odottanut syntymäpäiviltä mitään yllätyksiä. Kuortinkartanon kesäjuhlat sade pakotti latoon. Kouvolan seudun synttärit saivat vettä niskaansa suuren määrän. Aikaisemmin oli Repoveden silta keikahtanut pois paikaltaan

Tammikuussa sain Meilahdessa käyntiajat. Sekin oli ennalta määrätty, että 16.7.2018 on kahden päämiehen välienselvittely Suomessa. Muistathan käyntiajan - muistuttaa tekstiviesti kaksi kertaa. Kuinkahan onnistun pääsemään perille, kun liikenne on poikki Helsingissä. Siellä sitten ihmettelemme jonossa, miksi se kestää. Sovittu aika menee ohitse. Kun viimein vihreä palaa, tulee tieto radion kautta. Putin on tunnin myöhässä. Syntymäpäivää en osaa enää odottaa, vahtikoon Esther näyttöä, jos fb välittää onnittelut. Kiitän kaikkia merkkipäiväni huomiomisen.

Joku jää kuitenkin kaihertamaan sisälläni. Helle vie voimat, en jaksa enkä varaudu, jos joku tulee käymään. Suuri kukkakimppu ilmestyy pöydälleni ja lattialle laite, joka poistaa kosteutta ilmasta.

Ei kommentteja: