lauantai 16. marraskuuta 2013

Yhdessä ja erikseen

Adiós Amor Adiós - Demis Roussos

Vitas oli kovin nuori, kun vanha tekijä antoi hyväksynnän ystävälleen.
- Oh boy, oh boy, oh boy.

Tänään ilolla katson ja kuuntelen presidenttiparille valitsemaani Bird of Happines in Circus, jota tämä aika muistuttaa poliittisena pyörityksenä.

PikkukuvaVITAS - Птица счастья в цирке на Цветном / Bird of Happiness in Circus 

Itselleni katson tarkkaan, kuinka kevyttä voi kävely olla.
- Opettakaa minut uudelleen kävelemään! Sain borreliatulehduksen ja kävely muuttui varovaiseksi. Bakerinkysta polvitaipeessa esti rappujen kulkemisen vuorotahtia kuin västäräkki. Siinä oli syy minun kyyditsemiselle tekonivelleikkaukseen. Jollekin taholle terveydenhoidossa kuuluisi ohjata eteenpäin saamaan hoitoa eikä vain puhua oireista. Tiedän ne itsekin, ei siihen tarvitse uusia kuvia ottaa. 


Tänään kävin punnitse itse -kaupassa. En kuitenkaan löytänyt tuotteita suuresta valikoimasta, joten pyysin apua. Joululahjaostokset selvisi saman tien. Ei ole laitonta eikä lihottavaa. Päinvastoin sulattaa vatsarasvaa tutkimukseen uskovilta.


Isänpäivä on lähellä takana. Näinkin sitä voi viettää lapsensa kanssa. Isälleni ei suotu leikkiä lastensa kanssa, olihan hän rintamalla silloin kun synnyin. Kaikkeen hän oli kyllä valmis auttaessaan lapsiaan maailmalle. Aikuiset lapset tuottivat paljon huolta toisten isien poikien kautta. Viimeksi kunnan isättömät pojat pistivät ahtaalle. Kaikki hän näki osanottajana eikä siinä erehtynyt. Tein voitavani, mutta laki menee edelle perimyksessäkin namakaupalla sukuun tulleiden suoukkojen eduksi.

lauantai 2. marraskuuta 2013

Isänpäivä

PikkukuvaВитас. Я подарю тебе мир. - YouTube 

Витас - Я Подарю Тебе Мир - YouTube 

Pikkukuva

 

VITAS 2013.10.14 我要給你全世界 / I'll Give You the World / Я подарю тебе мир_1TV "Good Health"



Pikkukuva 
Idolit yhdessä

Tuotin isälle pettymyksen tultuani lomalle kotiin keskenkasvuisena. 
Olin leikkauttanut hiukseni lyhyeksi. Pojat vetivät tukasta ennen tunnin alkua ja rehtori vei minut korvasta taluttaen kansliaan tappelijana. Saman sävyn kuulin 50 vuotta vaiettuani kansakoulukaverilta. 

- Sinä olit pentuna kova suuttumaan. En kuitenkaan muista käyneeni keneenkään käsiksi ollessani erimieltä. Käännän vain suuntaa tai siirryn ainakin kadun toiselle puolelle. Olen kuitenkin se saparopäinen, totinen tyttö Koivuharjun kamarin nurkassa.
Tänään pieni tyttö hymyili minulle kaupassa. Hän oli Milla 8 kk ja sanoi erotessa: Moi. Oli juuri oppinut sanan ja osasi sitä käyttää heilauttaen kättänsä hyvästiksi.

PikkukuvaВитас - Берега России 

Kerran vielä kotikäynti.

Ei kommentteja: