torstai 18. lokakuuta 2012

Kiitän teitä kaikesta

Kukkamekkojen aikaan

Kiitän teitä kaikesta. Vitas.

Konsertit "Sleepless Night"
2 vuotta sitten 4 258 näyttökertaa

Elettiin korttiaikaa, kupongilla saatiin kahvia. Kukkamekkotyttö tuo mieleen säännöstelyajan. Naapurissa asui lapseton ompelija. Meillä oli kahvikupongit jokaiselle lapselle. Kahvipalkalla ompelija ompeli meille tytöille keväisin uudet mekot. Mikä lie ollut hinta-laatu-suhde? Ompelukset maksettiin kahvikupongilla. 
Hiiri kissalla räätälinä leikkaa tilattuja tuotteita housuista tuppiin. Kun ei tullut tuppiakaan, kissa kävi hiiren kimppuun. Onko se viitottu eduskunnan kyselytunti vai A-studio? Jotakin yhteyttä on räätälillä ja poliitikolla.

Kukkamekkotyttö katsomossa Vitas'in esiintyessä tuo muistoja lapsuudesta. Vitas jakaa ruusuja naisille ja iloa kaikille suuressa yleisömeressä. Kiitän kaikkia, erikoisesti Satu Sädettä. Kertoi tyttärensä oppineen lukemaan itsekseen. Epilepsiakohtaukset ja autismi olivat tytön este ilmaista itseään. Silloin levisi auringon paiste ja hymy meille kaikille, kun 13 -vuotias ilmoitti kirjoittamalla ymmärtävänsä kaiken. Se ymmärrys oli molemminpuolinen.
- Se loukkasi eniten, kun äiti piti tyhmänä, kirjoitti tyttö. Lääkäritkään eivät olleet nähneet tytön kehittymistä. Priorisoinnista kertoo lääkärin asenne suojatyössä käyvälle naiselle.
- Tuollaisia ei enää hoideta, kertoi äiti surullisena. Ymmärryksen määrä ei ole aina ymmärtäjän vahvuus.
- Ihmisten ymmärtämisessä on se vaara, että ymmärtävät ymmärtämisen väärin ja tunkevat liian liki. 
Kauneus on katsojan silmässä. Kävin äänestämässä ihmistä, en poliittista hirmua. Nuorten ryhmä kikatti ohi kulkiessaan ehdokkaastaan.
- Sehän on kommunisti. Kenenkä opeilla eletään tämän päivän yhteiskunnassa? 

Ei kommentteja: