keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vapun jälkipuhe

Aamuhartaus 02.05. 02.05.2012
Keskiviikon uskonopin klinkka -hartaudessa puhuu pastori Lassi Rajamäki, Turku. Virsi 492:1-2. Virsi alkaa sanoin "Ylitse kaikkien rajojen". Psallamus-kuoro, joht. Ilmo Riihimäki, kitara Juha Unkari.
Kuuntele aikaa 34 päivää

Lue http://tuliukko.blogspot.com

Aloitan alusta ja ensimmäisestä käskystä. Kuuntelen aamuhartautta vapun jälkitunnelmissa. Vapun viettämisessä jokaisella on perinteensä. Uumoilen ensi vappuun jotakin uutta käsikirjana "Nalle Puhin Pieni kirja fengshuista". "Kun feng shui tuli metsään", syön siellä vappulounasta metsän keskellä. Nyt tyydyn youtube-tarjontaan.

Vappulounas Kaninkolossa

Kuinka kaikki alkoi

Kun kerroin Puhille kirjoittavani kirjaa feng shuista, Puh sanoi: "Ai", ja: "Niinkö?" ja pitkän mietteliään tauon jälkeen hän sanoi: "Mistä föngistä?"
"Feng shuista", minä sanoin. "Se on ikivanha kiinalainen järjestelmä, joka auttaa elämään sovussa ympäristön kanssa ja luonnon rytmien mukaan ja hyödyntämään maailmankaikkeuden dynaamista energiavirtaa suuremman onnen ja hyvän menestyksen  saavuttamiseksi." 
"Ai", sanoi Puh ja ajatteli kuinka ihanaa olisikaan, jos hänellä olisi Hyvin Suuri Äly, joka tietäisi ikivanhoista rytmeistä ja kiinalaisesta menestyksestä. Ja sitten hän kysyi huolettomasti: "Olenko minä siinä mukana?"
Ja kun vastasin: "Olet, koska Karhut osaavat Parhaiten juuri elää sovussa luonnon kanssa", Puh sanoi itsekseen: "Kirja minusta. Sepä hienoa!"
Sitten Nasu, joka oli kuunnellut sivusta, kysyi olisiko hänkin mukana kirjassa.
"Totta kai", sanoin, "koska Nasut osaavat Parhaiten juuri tuottaa onnea muille. 

Mutta nyt, ennen kuin kaikki muut alkavat kysyä ovatko hekin siinä mukana, minusta tuntuu että on paras aloittaa.

Ei kommentteja: