torstai 1. joulukuuta 2011

Kilpisjärvellä 1.12.11 - 12.1.12

Tulossa on manipulaatiota ja vallankäytön kuvioita. Eihän tuo ole mitään uutta. Syntymäpäivänä alkaa ravustus, joten etenen matalalla profiililla. En provosoidu manipulaatioyrityksistä. Sekös lisää bensaa liekkeihin. 
Breivik todettiin mielisairaaksi. Olen jälkeenpäin katsonut tuhon jälkiä, mitä pommi sai aikaan Oslossa. Jollekin samoin vinksahtaneelle se saattaa herättää hinkuja. Mainosmielessä katson, miten ääni rikkoo lasia. Poistin omasta kaapista lasinsiruja. Vastakkaisen tuloksen salaiselle miljonäärille tarjoaa Suomi-neito. Vapaaehtoistyöhön lähtevät kupataan kuiviin. Vai mitenkä jälkeenpäin on tulkittava yritys jatkaa elämää vanhempien jalanjäljissä? Partahylkeille ei ole kiinteän jään rippeitä nousta jäälle synnyttämään enää 2050. Siihen on aikaa vähemmän kuin minulla takana kokemuksineen ilmastonmuutoksesta.

Vitas - Mercedes commercial 2011

Hyvät puukkomiehet ovat kuolleet samoin heidän suosittelijansa. 
- Saisinko valita leikkaavan lääkärin?
- Se ei taida olla enää mahdollista. Jään taas odottamaan, jospa menisin tämän loppuelämän ilman viipalointia. Nyt lääkäri ei kuitenkaan passita psykiatriseen hoitoon, kun palaan asiaan myöhemmin. Julkisten miljonäärien aiheuttamat kiemurat pitää ensiksi oikoa.

Viime päivinä olen käynyt suoria, kahdenvälisiä keskusteluja. Minä kysyn, hän ei tällä kertaa vastaa suoraan. Jään odottamaan keventynein mielin, kun asianosaiset käyvät ensiksi Dubaissa lomalla. Ministerien kiireet hoidetaan Lissabonin reisuilla ja euron kohtalo Brysselissä. Omat matkani aasilla ovat adventtiin liittyviä Hoosianna -avunpyyntömatkoja. Hätänumero 112 liittyy tähän aamuun 1.12. Tallennettu kohtaan hätä siltä varalta, jos ulkoa ei muista.

Ennakko tahtiintanssiopettajien esityksestä

Hullun ilo on halpaa, eikä tämä hulluus ole sairautta. Katsotaan toisin keisareita uusissa vaatteissa.

Ei kommentteja: