keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Sukulaisuussuhteita siskosta tädiksi

Suruviesti tuli puhelimitse odottamatta, eihän puheyhteys ollut toiminut vuosiin. Samoissa juhlissa sisko käyttäytyi omitusesti. Ei enää tuntenut minua. Oliko hän dementoitunut vai mikä häntä vaivasi? Voimauttavien valokuvien vaikutuksen alaisena näen selvemmin syyn puhumattomuuteen. Sehän on sisarkateus.

Lankapuhelin odottaa Vihtaniemellä tuomiotaan. TeliaSonera on lentänyt liian kauas, lentänyt eksyksiin. Muuta ei osaa selvittää kuin uhkailemalla katkaista yhteyden. Maksujen korottaminen oli pieni vihjaisu, voisit sanoa irti lankapuhelinsopimuksen tiettömän taipaleen takaa. Maksut olen maksanut toivossa, että jonakin päivänä palaisin käyttämään miljoonaperintöäni. Ainoa yhteys olisi käytössä. Sukulaisuussuhteista on tullut markkinamiesten kauppatavaraa. Sukuun kuulumaton istui isän tuolissa ja jakoi perintöjä. 

- Eihän sieltä ole kuin maksuja.
Toppuuttelin hänen surkutteluaan. 
- Maksut eivät ole sinun maksuja. Lahjakirja lapsuuskotiin on sisarellani. Lahjakirjan antajat sulkivat aviopuolisot ulkopuolelle. 
Tämä oli bensaa liekkeihin perinnönjaossa.
Serkuksista on yksi poissa. Sain tiedon väärän koivun kautta. Miksi sisko ei itse ilmoittanut poikansa kuolemasta? Pitkän miettimisen jälkeen sain tätinä kuitenkin kutsun hautajaisiin. Painatin Maken muistoksi nimellä käsiohjelman. Näin joukosta poistunut sai paikkansa suvussa. 
Vanhempieni omaishoitajana olin joutunut ulkopuolelle maata kiertävälle radalle. Näin vanhempani näkivät meille käyvän. Tekemällä parhaani oikeudenmukaisesti näin on käynyt. 

Otsachakra

Keskellä otsaa sijaitseva kuudes chakra on hengenvoiman, älyllisen erottelukyvyn, muistamisen ja tahdon asuinsija. Sitä kutsutaan myös kolmanneksi silmäksi, mikä kuvaa hyvin sen ominaisuuksia: selvänäköisyyttä, sisäistä viisautta sekä intuitiota. Syvällisten filosofisten totuuksien käsittäminen tai asioiden monitasoinen havaitseminen tulevat sen välityksellä mahdollisiksi.

Intuitio kirkastaa mieleni 

Vanha intialainen perimätieto kertoo, että kolmannen silmän avautuessa meille kirkastuu materiaalisen maailman läpinäkyvyys. Yliastillisen havaisemisen kautta ymmärrämme ulkoisen ilmenemisen taustavoimia ja energian eri ilmenemismuotoja. Kunnioitus täyttää ihmisen tuon kosmisen leikin suuruuden äärellä.
Perusperiaate: olemassaolon ymmärtäminen, selvänäköisyys

Ei kommentteja: