keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Uskollisuus, rohkeus, rehellisyys

YEAT:n näyttökansiosta 18.8.2006 (MTV3-STT)
"FBI maksoi 170 miljoonaa toimimattomasta atk -systeemistä.
FBI:n agentit joutuvat edelleen turvautumaan vanhanaikaisiin paperiarkistoihin, jotka olivat käytössä jo 1920 -luvun gangsterijahtien aikana. (Hanke haudattiin vähin äänin.)"

Uutinen on minunkin kokemus hankkia yrittäjäosaamista sukupolvenvaihdokseen koulutuksen kautta 2005-2006. Toimivia yhteyksiä ei ollut eikä ole tänä päivänä. Minulle esitetään kysymys: Etkö sinä ymmärrä? Ymmärrän kysymyksen, mutta en kysyjän puolesta, mitä hän haluaisi minun ymmärtävän. Olen päästänyt hänet sisälle mittaamaan pistokkeista digiyhteyksien signaalia. Olen saanut teipillä kiinnitettyjä antenneja seinälle radion kuuntelua varten. Viestintävirasto ei tiedä missä mennään Kehäkolmosen ulkopuolella kaupungeissa ja autioituvalla maaseudulla. - "Saatamme olla 22. vuosisadalla ennen kuin saamme edes 21. vuosisadan tekniikkaa, kommentoi senaattori Patrick Leachy."


Palaan FBI:n toimimattomaan atk -systeemiin vaalirahakohun kääntäessä sisäkalut ylösalaisin.

Wikipedia - FBI -Historia:
"Liittovaltion syyttäjä Charles Joseph Bonaparte perusti FBI:n alunperin nimellä Bureau of Investgation 26. heinäkuuta 1908. Nykyisen nimensä se sai vuonna 1936. Toimiessaan J. Edgar Hooverin alaisuudessa virasto käytti huomattavan osan ajastaan poliittisten aktivistien tutkintaan. Myöhemmin virasto Marttin Luther Kingiin kohdistama tutkinta sai huomattavasti julkisuutta, kun kävi ilmi, että virasto oli yrittänyt kiristää Kingiä nauhoituksilla tämän osallistumisesta seksuaalisiin aktiviteetteihin.

1980 -luvulta eteenpäin viraston tärkein tutkintakohde oli mafia. Kuitenkin syyskuun 11. päivän iskut 2001 saivat vaihtamaan kohdettaan mafiasta terrorismiin ja vuodesta 2002 viraston tärkein tutkintakohde onkin ollut terrorismi ja sen torjuminen. Virastolle myönnetyt uudet valtuudet kiistellyn Patriot-lain myöntämänä ovat mahdollistaneet entistä laajemman salakuuntelun ja Internetin seurannan."


Kyllä kyrsii! Meillä ollaan kiinnostuneita hallituksen seksuaalisista aktiviteeteista. Vanhanen - Kanerva - Kanki-Kaikkonen ovat kiitettävällä tavalla osoittaneet halukkuutensa/lihanhimonsa tankotanssijattariin. Osoittaa hallitusherrojen ja rouvien ominaisuuden "henki on vahva, mutta liha heikko".

FBI ei meillä ole kiinnostunut kenenkään suuntautuneisuudesta. Se oli pillupolliisi minun nuoruudessa ja nyt media on kiinnostunut; kenen kanssa, missä ja milloin. Aineistoa riittää ja rahaa Nova Groupilta. Sitäkö piti rahoittaa konkurssiin asti. Minulle 11.9.2001 on arvojen katoamisen suruliputuspäivä. Hiljennyn muistaen menetykseni ja maailman menetykset. Milloinka näen toiveen "pidä itsesi miehenä" toteutuvan, etten kaikkien tuuttien ja face to face -kohtaamisten edessä tarvitse antaa palautetta. "Tunnen itseni poliittiseksi huoraksi, kun pääministeri änkee kotiini. Olen vielä sängyssä enkä ole sopinut hänen kanssaan aikaa tulla edes kanavauudistuksen tai tietokoneennäytön kautta esittelemään, mitä hän on viime yönä puuhaillut."
Ollaan jälkijunassa oppia hakiessa: Mitä Isot (Amerikka) edellä sitä pienet (Suomi) perässä. Terrori-iskua odotellaan kuin kaivaisi verta nenästään.

Ei kommentteja: