lauantai 3. marraskuuta 2012

Vaalista vaaliin

Pikkukuva

Маша и Медведь - Приятного аппетита (Masha and the Bear - Bon Apetit)

Vaalit on pidetty, äänet laskettu ja valitut jakavat valtuustopaikat puoluepoliittisten voimasuhteiden mukaan. HÖH, näinhän se on aina tapahtunut Kekkosesta lähtien. Ei päästä alkua pidemmälle, vaikka Masha ja Bear toivottavat hyvää ruokahalua vaalista vaaliin. Kerenski taitaa leipoa jälleen kerran suuren taikinan. Tohmajärvellä tämä toteutuu sote-palveluissa, onpa vallassa yksinkertainen enemmistö ymmärtämättömiä ennen ja nyt. Valtion on puututtava asiaan Paras-hankkeella. 


Kun Savon joukko tappelee viimeiseen kylmenevään kynteen, silloin kurja Karjalamme Suomen surut soittelee edelläkävijänä rauhan aikana. Asia ei minulle kuulu, mutta seuraan mielenkiinnolla kunnan kuulumisia kuntalaisten kautta. Joku on esteenä, ettei Youtube näytä videokuvaa, mutta linkki toimii kummajaisten päivänä. 


Lähden tekemään taikoja saappaanheitolla. Kenkä kainalossa astelen sisäpihalle, viskaan kengän niin korkealle, että se pyörii ilmassa. Kädet selän takana lähestyn maahan pudonnutta kenkää. Mihin kengänkärki osoittaa, se on muuttosuunta vuodeksi eteenpäin. Jos se osoittaa minua kohti, pysyn paikallani ja odotan hallinto-oikeuden päätöstä tekemääni valitukseen jätemaksusta. Jos jätemaksu on maksettava, otan päätöksen mukaan ja lähden matkalle ministeriöön tai presidentin kansliaan kysymään lain tarkoitusta. Lait on kiiresti kyhättyjä nahkapäätöksiä rahastuksesta. Hyvin on onnistuttu viime lamasta 1990 -luvulta lähtien, jolloin minulla oli vara lähteä omaishoitajaksi syntymäkuntaani. 


SAK:n rahoilla eduskunnassa vuosia pysynyt kansanedustaja luopui paikastaan nuoremman samannimisen hyväksi. Tulee vain mieleen ajatus kostaa isien pahat teot kolmanteen ja neljänteen polveen. Pojasta ei polvi parantunut. Tytöillä on ollut paremmin päästä 4 -kymppisen sopeutumiseläkkeelle "pöhöttyneen yhteiskunnan elätiksi" kurittamalla lapsiperheitä lapsilisien maksun lakkauttamisella. Sitä vartenko lisäännytään, että saadaan lapsilisää? Kysynkin, mitä minun olisi pitänyt tehdä enemmän. Olen hoitanut lapset yksinhuoltajana ja vanhemmat omaishoitajana. Hierojien edunvalvoja on viemässä minua vanhaa naista katuhuoraksi EU:n kauppatavaraksi. Rauhanruhtinas ja saman puulaakin edustaja ovat samoilla linjoilla. HYVÄÄ RUOKAHALUA! Ruokahalu kasvaa syödessä.

Ei kommentteja: