sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kissanviikset

Vahinko, automaatti on mennyt ohitseni. Kuvan olen ottanut fb:n aikajanakuvista. Vaikka on sunnuntai, katson naamakirjamerkinnät, kun omat kuvat ovat muistitikulla, kamerassa ja voimauttavina aihepiirin mukaan valokuvakansioissa. Kissa vieköön kissanristiäisistä toiseen. 

Oma vähättelevä ilme jää julkaisematta, kun aparaatit ovat caput. Mutta jotakin aiheesta luen Munkkiklubilla ti. 27 1.2009 kirjoitetusta postauksesta Sisään, ulos, sisään,ulos -passivistako? kysyn vain. Toiset elää ja toisten elämällä ei ole mitään merkitystä. Loppuilme on kuitenkin kaikilla sama seikkailun jälkeen tai seikkailematta. 

Pikkukuva Bruno Laakko ja Lepakot - Kissa Vieköön (1939) 
Bruno Laakko (1907-1989) was an American, whose parents was from Finland.

Verkkokirjoittajan talon muuton olen ennakoinut jo 2006-2007 Habbo -hotelli kalenterilla. Nyt on se ajankohtainen. Tylypahka oli toinen osoite noitakouluineen, mutta Harry Potter on kertonut siitä monen kirjan mittaisen tarinan. Lukulehti - Verkkokirjoittajan talon pöydällä pysyy paikallaan. Se on kiinnitetty keppiin Villa Ammenden tapaan, ettei lehti lähde kenenkään matkaan.  Luen Neloset
YKKÖSASIAT Tohmajärveläisten Puolesta  ja paikkaan kohdistuvan verkkolehden Värtsi.
Asiahan ei minulle kuulu, mutta tunnen näiden nimen liittyvän henkilöhistoriaani. Värtsilä ehkä isän sisaren lapsiin, joutuihan tädin perhe muuttamaan sieltä jostakin sodan alettua. Tohmajärvi siellä jossakin susirajalla opettaessani lapsia lukemaan hurjassa nuoruudessa kaukana kaikesta 50 vuotta sitten.

10 vuotta aikaisemmin Kaustajärven vartiopäällikkönä oli Olli (Aleksi) Kukko apunaan Ismo. Ismolla on Olli kukon piippu suussa ja Teuvo Varosen takki päällä.Värtsin uusin kirjoitus kuuluu joukkoon kuvauksena 1961 vuoden työllisyystilanteesta. Ensimmäisestä työvuodesta ei karttunut eläkettä. Olin liian nuori ja eläkkeelle hakeutuessani sain arvonimen "varhennettu vanhus" osamaksulla, otetaan eläkkeestä päältä kuolemaan asti. On tultu viihde- ja vapaa-aikaan, ettei yrittäjyydestä enää kertynyt työhistoriaa.
Kaustajärven vartion rakennus
10 vuotta aikaisemmin Kaustajärven vartiopäällikkönä oli Olli (Aleksi) Kukko apunaan Ismo koira. Ismolla on Olli Kukon piippu suussa ja Teuvo Varosen takki päällä.

Opittuani verkkokirjoitustaidon olen kirjoittanut unohtaakseni. Sitten huomasin, mitä enemmän kirjoitan, sitä enemmän muistan. dna osti PHNetin liiketoiminnan ja kaikkien maksatusyritysten jälkeen ryhtyi totaalisiin hävityspuuhiin lopettamalla kotisivutilapalvelun. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Luen jonkun lukijan esilleottamia kirjoituksia, joista yksi sopii tähän postaukseen. Suomalaisen isoäidin kiitos Presidentille la. 20. maaliskuuta 2010. Mitään uutta ei ole auringon alla leirin vaihtajillakaan.

Ei kommentteja: