tiistai 19. heinäkuuta 2011

Naapurimaan presidentin huomio

 

- Wo Ai Ni Men tänään, huomenna ja aina. Matkan varrella olen nähnyt, kuinka lapsi rakastaa. Leikki pihamaalla on pysähtyneessä tilassa. Osallistujat on jähmettyneet esittämään jotakin, mikä johtajan pitää arvata. Poika hivuttautuu lähemmäksi tyttöä, laittaa kätensä tytön jalan päälle. 
- No, mitä sinä esität?
- Minä rakastan. Silloin tyttö pompaa pystyyn ja häätää pojan kauemmaksi.
Rakkauden nimissä tehdään paljon pahaa. Kaikki pitää olla julkista ja näkyvää mediassa. Se on menettänyt uskottavuutensa.
Koskaan en väsy kuuntelemasta Onnenlinnun rakkaudentunnustusta kaiken maailman kielillä. Rakkauden määritelmiin en nyt jaksa paneutua. Puolentunnin onni vain on yleisin rakkaudelle uhrattu aika. Suurin rakkaus on käsittämätöntä tai sitten pitää palata alkutekstiin. 

Mistä Venäjän presidentti on huolissaan nuorison valinnoista? Minulle kaikki ja heti. Parhaiten se onnistuu valtion palveluksessa. Siinä on mahdollisuus rikastua korruptiolla. Meillä tämä on ollut valtion suojeluksessa. Kukaan ei jatka enää vanhempiensa jalanjäljissä sukupolvenvaihdoksen kautta. Sijoittajat tulevat ja realisoivat meidän vanhempiemme kovalla työllä kokoon saaman miljoonaperinnön jaettavaksi. Käyttävät nimitystä lomakiinteistö tai kesämökkipläntti, kuinka happamalta ketusta pihlajanmarjat maistuvat. Pienetkin peltotilkut ovat elättäneet suuret perheet. Pellot pakettiin ja tuotanto vain juuri ja juuri omiin tarpeisiin. EU sitoo noudattamaan direktiivejä pilkun tarkasti. Tämäkö on sallittua korruptiota vai suurta rakkautta elämää kohtaan. Kaikkien ei toivottaisi tänä päivänä olevan edes elossa. 

Vitas tulee ja antaa minulle toisenlaisen mallin. Nimi on enne. Vihta(niemi) - (sauna)vasta - säästää(vitsaa) / kuolla kunniatta - vitas/vitakset. Vysotskin kautta löysin Latvian satakielen. Vitas ei voi muuta olla kuin The Bird of Happiness. Laulamasta ei lakkaa enkä minä väsy kuuntelemasta. Wo Ai Ni Men.

Ei kommentteja: