tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lähellä, lähempänä, lähin funkkiskahvila

Funkkishuoltoaseman tiloihin avataan kahvila

9.4.2013 12:20 - päivitetty 17:07 - Krista Koivisto

Funkkishuoltoasemana tunnettu rakennus on ollut vuosien saatossa monessa eri käytössä. Seuraavaksi tiloihin tulee välipalatuotteiden myymälä ja kahvila. Kuva: ESS/Mirja Hussain
Lahden kaupunkiin syntyy lähiaikoina uusi kahvila. 

Muotohuoltamo painui manan majoille kulttuuripääkaupungin myötä. Odotan innolla uutta poikkeamispaikkaa. Kaikki on lähietäisyydellä, joten voin jo puhua omistajan elkein. 

Törkykäyttäytyminen johtuu kotioloista. Kaikki ei ole ihan kohdallaan. Merkkejä on näkynyt vuosien myötä. Tänään koin järkytyksen avatessani television jonkun selontekokeskustelun aikana. Koko elämäni ajan määrätyt itsetärkeydet luulevat olevansa kokoikäisiä julistajia SAK:n rahoituksella. Puhujalla ei ole omaa- eikä toistentuntoa. Kun sai vallan siirretyksi pojalleen kaupungin valtuustossa, voi nousta puhujapöntöön julistamaan. Maanalaisessa runoroskiksessa oli kaikkien luettavana velkavaalirahapankkitositteet. 

Eihän se minulta ole pois, jos yli varojen eläminen on arvossa arvaamattomassa. Samanaikaisesti kuitenkin nuoren koulutetun naisen tavarat joku kämppis oli heittänyt kaatopaikkajätelaatikkoon. Poimin sieltä Tuhkimon lasikengän muistutukseksi olemattomasta oikeudenmukaisuudesta. Naiset ovat hyväksikäytetyin ryhmä ja lapset houkutellaan netin välityksellä kellaripetojen maailmaan.

Ei kommentteja: