tiistai 8. marraskuuta 2011

Jotakin selvyyttä päivään

Vitas - Mantra

PC ei ole kanssani samoilla aaltopituuksilla. Tietokonetohtorilla on ongelmiin ehdotuksia. Windows vetää puoleensa haittaohjelmia. Tohtorilla on käytössä Linux. Hittojako minä tiedän mistään viiruksista ja hakkereista, kun en saa ymmärrystä punkinpuremaan. Käytettynä ostettu PC oli jo saattohoitovaiheessa. Hiiri hidasteli, näyttö söherö. Luulin tulleeni sokeaksi, kun yksikseni tihrustelin koneen kimpussa eikä taloyhtiö ollut vielä budjetoinutkaan digivalmiuksien rakentamiseen. Ja minun ymmärrystä kyseltiin aparaattien käyttöongelmista.

Lahjaläppäri on Vista. Siitäkin kuulin, ettei toinen tohtori ottaisi Vistaa vaivoikseen. Olen kuitenkin PC:n kanssa jotenkin pärjännyt. Luulen että jollakin on suurempia ongelmia tietoyhteiskunnassa kuin minulla. Ainakin netistä saan lukea kaiken tiedon punkinpuremasta. Siihen ei ole vielä keksitty hoitoa. 
Lapsilla on kyky ratkaista eteentulevia ongelmia. Tenavat terävinä saavat meidät kauaneläneet ällikälle.
Naisten saunavuoron jälkeen pieni poika menee poikamiesvuorolle. Hyvä jätkä ei oikein tiennyt, oliko hän tullut oikeaan paikkaan. Lohdutin häntä.
- Jospa miehillä on "Miesten vuoro" omalla tavallaan. 

Kuvahaun tulos haulle Kuda ti, Tuda ya youtube 

On riisuttava lainahöyhenet ja muodistettava omat vaatteensa. Sitten voin tulla ja mennä mieleni mukaan. En kulje pussi päässä enkä ole muuta kuin oma itseni. Tämä video sen selvitti, Vitas on Vitas missä kulkeekin. Kaikista omaneduntavoittelijoista en voi sanoa samaa. Tiedän heidän ahneutensa ja he kulkevat ketunhäntä kainalossa kuin olisivat ainaisissa naamiohuveissa.

Ei kommentteja: