lauantai 20. joulukuuta 2014

Mikä mättää


Motherlode
Kaksi veden kuluneet kultahippuja päässä Tuolumne County . Ne ovat tyypillisiä suurempia Nuggets saapuvat aikaisin Kalifornian kultakuumeplacer kaivostyöläisten (kukin ~ 1,6 x 1,1 x 0,3 cm).
Konekielinen käännös "Motherlode"Kokemus on osoittanut, että ihmiskunnalla on taipumus kärsiä niin kauan kuin paha on sidettävissä sen sijaan, että se hankkisi itselleen oikeutta rikkomalla muotit, joihin se on tottunut.

Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus 


Ensiksi elin punaista heinäkuuta 1941 ja kertasin tapahtuneen kaiken kokemuksen jälkeen kuunnellessani punaista heinäkuuta.
Vuodesta 2005 lähtien Yle Radio 1:n heinäkuun ohjelmisto on suunniteltu jonkin erityisteeman mukaan. Teemat ovat olleet seuraavia: 2005: Punainen heinäkuu (Neuvostoliitto)

Vladimir Vysotski - Susijahtiä | "Охота на волков"


Tänä päivänä kohtaavat lännen ja idän itsenäisyysjulistukset. Vysotski lauloi siitä, miksi perinteitä ei rikota.

Vai miten pysäyttää tämä syöksylasku?
"Suomi on perustuslailla määrittänyt että Suomi kuuluu EU:hun, eikä yksikään puolue yksinään pysty perustuslakia muuttamaan. 
Eu pyrkii koko alueen yhtenäiseen talouspolitiikkaan jota johdetaan EU:sta käsin. Valtion talouden alijäämäisyys tarkoittaa sitä että valtio velkaantuu. Osan maista ollessa ylijäämäisiä eli valtion velka pienenee ja tuottavuus kasvaa, on vastaavasti toisten valtioiden oltava alijäämäisiä eli velkaannuttava. Suomi kuuluu velkaantuviin valtioihin."


Stubbin analyysiä noudattaen. 
  1. Ensiksi on käytävä koulua.
  2. Toiseksi on opittava lukemaan ja kirjoittamaan.
  3.  Kolmanneksi on opittava verkkokirjoitustaito. 

On niin tyttömäinen olo, kun opin käynnistämään tietokoneen. Lobbarit johtivat minut harhaan hankkiessani omaa tietokonetta.
- Osta käytetty, se kyllä riittää sen ajan kuin tarvitset.
- Etkö sinä ymmärrä? kysyi digivalmiuksien esitarkastaja, kun radion ja puhelimen kuuluvuus kärsi. Mitä minun olisi pitänyt ymmärtää?
- Mitä sinä täällä teet, olethan kohta eläkkeellä? kyseli projektikoulutuksen vetäjä esittelytilanteessa.

Vuoden viimeistä eduskunnan kyselytuntia kuunnellessa edustaja kysyy yhdenvertaisuutta lain edessä.
- Lakiin jää aina tulkinnan vara, vastaa ministeri. Näitä lain tulkintoja kysyessäni olen aina saanut valitusosoituksen kysyäkseni, mitä tehdyllä päätöksellä tarkoitetaan.
Ensimmäinen tulkinta koski omaishoidontuesta annettua asetusta 1993. Monta tulkintaa sen jälkeen tietokonevirheenä ja viimeinen kunnan toimenpiteet ottaakseen perintöosani, ei käyttämällä etuosto-oikeutta yhden myydessä osuutensa, vaan YksinkertaistenYmmärtämättömienEnemmistöpäätöksillä ja lahjotuilla maanmittaustoimiston virkamiesten asiantuntija-avustuksella.
Minulla ei saisi olla mitään - Ich habe enkä saisi olla mitään - Ich bin. Tämä ilmenee sairauskertomuksestani  lääkärinlähetteellä psykiatriseen hoitoon.
Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn kysymykset 1 - 30 rasti ruutuun menetelmällä.
o Kyllä
o Ei
Nettivastaus minulle "normaali". 

Nämäkin vastaukset tulkitsee jokainen mieleisellään tavalla poistaakseen hankalan kyselijän kunnasta, yhdistyksestä, kirkosta ja yhteiskunnasta. Yläkerran ukot ampuvat aina kovilla kuin talibanit Pakistanissa, olkoot sitten meillä salibaneja.

Ei kommentteja: