keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kissa- hiirileikki kansainvälisessä politiikassa

316 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1698: Pietari Suuri kielsi parrat lähentääkseen venäläisiä Eurooppaan.

TÄSTÄ ALKAA TUNTEMATON METSÄ

1986-  prokura    –  sertifikaatti
Amerikkalainen
unelmahattu
YEAT
7-kymppinenkin voi
vaihtaa työpaikkaa,
kun tuotteesta ei ole
tarvinnut luopua.

Nyt eletään aikaa, jolloin EU määrää pakotteita, että Venäjä vetäytyisi Ukrainasta omalle tontilleen. Maailman rauha on järkkynyt Suomenkin osalta ulospäin, mutta myös sisällä kiehuu.
Aamukampa zu Hause Pflegen, Hilfe für die Helfer tuli nypityksi loppuun 1.8.2003 - 1.8.2006. Yritykseni oli tuhoon tuomittu. Samaa eläkeikäkeskustelua käydään tänään eikä siitä tule sen selvempää.

Aamukampa 1.8.2003 - 1.8.2006
"Meillä on unelma" 
Meidän unelmalla pyyhitään koko Suomen historia olemattomaksi, eihän enää mitään kannata tehdä.

"- Monen amerikkalaisen mielestä se unelma liittyi jollain tavalla talouteen. Heille on tärkeää se, että pystyy elättämään perheensä." sanoo Ville Amerikan matkan opettamana.


Meidän unelmat romuttaa sisäpolitiikka. Kun pehmeällä on maannut ja hyvää syönyt ei päättäjällä riitä satsauksia vähäosaisille. Kukkaronvartijat aina ovat olleet varkaita, jotka luulevat maksavansa lakisääteiset etuudet omasta pussistaan.
  Amerikan läpi reissannut Ville Haapasalo: "Osa ennakkoluuloistani murtui täysin"

Prisma Studio:
Leikki kehittää luovuutta, mutta voisiko kaiken oppia itsenäisesti leikkimällä? Prisma Studion uusi juontaja Ivan Puopolo testaa myös studiojoukkueen leikkisyyttä. 

Vanhan isäni mielestä nuoret suhtautuivat sotaan leikkinä. Onko sotaleikki lähellä vai kaukana, sitä sopii pähkäillä Venäjälle työn perästä muuttaneiden ukrainalaisten kohdalla. Työn lisäksi on asuntoetu. Jää nähtäväksi tuleeko siitä kestävän kehityksen tie. Hyvinvointi on tuonut pahoinvointia, kun kaikille ei ole varattu rahaa jaettavaksi omaishoidostakaan.

Ei kommentteja: