sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lai-lai-di-laila

Työtapaturma 1 
  Sikspäkki keinoja, joilla Suomi raitistuu varmasti (4.8.2013 6:05)

Taide ja taudit kulkevat sanataiteessa käsi kädessä. Sain sähköpostiin  9.7.2013 musiikkinäytelmä Laila Kinnusesta -julisteen. Heinäkuu kului odottaessa lääkärikäyntiä. Monenlaiset tuntemukset risteilivät mielessä. Tuleeko ohjelmanmuutos, että musiikkinäytelmä on jätettävä väliin enkä tiedä tänään sen enempää. 50+ ikä lasketaan prosentuaalisesti sairastavuusriskiin. Vuosien lisääntyessä prosentit lisääntyvät. 
Kuulin mahdollisesta verenpaineen syystä, mitä se tuo tullessaan 20 vuoden kuluttua. Se pitää tutkia ja olen halukas mittaukseen, joka selvittää väsymyksen ja verenpaineen yhteyden. Omaishoitajana tehtyä työtä ei lasketa omaishoitajan väsymykseksi vaan poliitikolle on mielenterveys- ja muita sairastuneita potilasjärjestöihin kuuluvia jäsenmaksunmaksajia ja ilmaisen äänen antajia edunvalvojille kansanedustajiksi ja heidän avustajiksi työllistyneille. Tämän kehityksen olen katsonut alusta loppuun. Tarvitaan kuntauudistus ja sotepalvelujen järjestäminen. Päättäjät saivat mitä tilasivat. 

Hakeuduin asiansa osaavan lääkärin vastaanotolle hyvää palautetta kuultuani. Hän osoittautuikin oman kaupungin asiantuntijalääkäriksi. Hänen lähetteellään etenen arjen tullen. Jos Riverside jää väliin, olen estynyt Riverside Medical Clinic'alla viipymisen takia.

Ei kommentteja: