torstai 25. huhtikuuta 2013

Nailla konsteilla vietän henkisen omaisuuden päivää

Minne jäivät kaupungin kyselytunnit Facebookissa. Viimeisimmästä vuosi. 
Olen tutustunut kaupungintalon komentokeskukseen vierailun merkeissä. Siellä kävin allekirjoittamassa kauppakirjan työhuoneesta Käsityöläistalossa. Maksoin työhuoneen omaksi, oli nuoren sairaanhoitajan käytössä, kun nurkanvaltaajat näkivät tilaisuutensa tulleen. Näinkö kaupunki meitä kohtelee ja kurittaa, kun saa tilaisuuden laman koetellessa säilyttää työpaikkoja. 

Vuosia on kulunut tuosta ansan rakentamisesta ja purkamisesta muutamia elinkautisia tuomioita. Lopputulos on sama, mutta paikka on vain toinen. Nyt ovat kunnan uusrikkaat sijoittajat puhdistamassa alkuperäisten asukkaiden maita ja rantoja. Minusta on tullut verkkokirjoitustaitoinen. Sen luulisi kuuluvan kaikkien oikeudeksi, mutta EU -direktiivi ryhtyi nuorennusleikkaukseen, että Suomessakin on noudatettava lakia ja on noudatettu. Suurista ikäluokista on tullut varhennettuja vanhuksia jo 61/64 vuotta täytettyään. Heille ei ole kertynyt työhistoriaa "yrittäjinä, maatalousyrittäjinä, perhehoitajina eikä omaishoitajina". 

Siinä teille päättäjille selvitettävää, kun kuntauudistus ja sotepalvelujen järjestäminen vaivaa niin monta tyhjää päätä ja sitä toista tuulenhuuhtomaa paikkaa. 72 -vuotiaalla ei ollut näitä ongelmia, kun syntymäkuntani tiedän ja 1900- luvun alusta lapsuuskotini tiettömän taipaleen takana. Kaikesta puutteesta huolimatta olen Vihtaniemen ensimmäinen ja viimeinen ylioppilas. Se lasketaan minulle viaksi, kun en ole ollut kuin muut omaneduntavoittelijat. Yhteiskunta on opettanut ja siirtänyt verkon tehtäväksi estää, mitä saan kirjoittaa ja muistaa. Odotan kuitenkin, että yhteydet kuuluvat minulle niin kuin muillekin, ettei tarvitse varustaa taloyhtiötä omilla yhteyksillä, jotka olisivat vain minun käytössä. Sitä sanoisin vakoiluksi, salakuunteluksi ja tarkkailuksi, jonka kohteeksi Hella Wuolijoki joutui. Voi, aikoja voi, tapoja. Tavat eivät ole miksikään muuttuneet.

Pitkän aikaa kone muistutti, tarkista internetyhteys. Soitin laajakaistan tarjoajalle. Tullaan katsomaan á 55€ käynti ja sinä maksat. Asiansa osaava nuori mies tuli, uusi osia kaapelipistokkeisiin ja -keskukseen eikä laskua ole kuulunut. Huijari kuitenkin keksi lähettää turvapuhelimeeni maksullisia tekstiviestejä, kunnes maksaja huomasi, mitä mummo on mennyt tekemään. On meillä työtä selvitellä huijareiden rahastuskikkoja. Se on tyhjää työtä ja tyhjän saa pyytämättä. 

Torstai 25.4.
AH Dosentti Kari Latvus, Järvenpää (ei antanut lupaa kuunnella netissä, mitä hän puhui aamulla. Oliko tuolla edes mitään väliä, olinhan lähdössä kivuliaaseen toimenpiteeseen.) Facebookissa sivuilleni oli hyökätty ja siirretty sivusto epäiltyjen listalle.
IH Kirkkoherra Tuomas Antola, Myrskylä
Iltahartaus 25.4. Kirkkoherra Tuomas Antola, Myrskylä. Vesa-Matti Loiri laulaa kappaleen "Rakkauden ammattilainen". Säv, san. Juice Leskinen. Sov. Hannu Pikkarainen Hartausohjelmat: Iltahartaus 25.4 Juice Leskinen Rakkauden ammattilainen - YouTube
Onko väliä sen, hän minne menee yöksi, hän sai ammatiksi rakkauden, mutta ei tee sitä työksi.
 Nailla konsteilla  pc uudistuu. Ei anna minun kirjoittaa haluamallani tavalla. Tallennan ja katson, miltä teksti näyttää blogissa. Se oli edellisen postauksen päällä. Ajattelin kaiken menneen sekaisin facebook -hyökkäyksen takia. Mutta siellä sivuilla oli kaikki hyvässä järjestyksessä. Harmaat ilmoitukset olivat poistuneet ja blogitekstit loistivat kuin silmänsä pesseet.

Tähän asti ei edemmäs tänä aamuna perjantai, 26. huhtikuuta 2013.

Ei kommentteja: