maanantai 5. maaliskuuta 2012

Pamautettu paperipussi

 Kuvahakuna olen hämmästynyt löydöstäni. The Bookin sivulla on uskottavampi kuva syntisestä naisesta, jota Jeesus ohjeistaa. AKT ei tunne omaa arvoansa eikä anna arvoa varsinkaan naiselle. Munalisällä on munalisäarvo, varsinkin missä kaksi tai kolme kokoontuu. Mielenkiintoista!


Terve, Ville! Viimeinen osa Silkkitietä on katsomatta. On ollut muita kiireitä. Viimeksi olit kusessa, kuinka se sanotaan tatzkistaniksi, siihen tarvitsit tulkin apua. Poikki, ehkä kuvaamisen katkaiseminen ratkaisi asian ja jatkoit matkaa.

Olen alkutekijöissä. Aika on ajanut ohitseni. Ikäiseni nainen on syrjäytetty sivuraiteille odottamaan noutajaa. Sitä ennen tulevan ajan eläkkeestä leikataan varhennusvähennys hamaan kuolemaan asti. Uusia leikkauksia on tulossa kattamaan ylivelkaantuminen. Uskotellaan, että kreikkalaiset ovat syyllisiä tuhlaukseen. Tosiasiassa pankit etsivät omille kupruilleen rahoittajia. Julma jumala toimii omilla pelisäännöillään. Sanoudun irti kaikesta tästä Rudolf Steinerin peruslain suomalla mandaatilla. Projektin muuntaminen vapaaehtoistyöhön on bisnesenkelin pelastus.

Olen vapaa tulemaan ja menemään tuulien teitä. Enää en palaa pamautettuna paperipussina matkan jälkeen. Ei ole ollut minun juttuni koluta yhdistysten järjestämiä koulutuspäiviä kirjanpidossa näkyvänä verovähennyksenä. Tutkija on nähnyt metsän omistuksessa saman verokikkailun. Yhteiskuntajärjestys on uuden edessä. Ministerit ovat aloittaneet esittäytymisensä viihteellä ennen varsinaista manuaalisen leimasimen käyttöä. 

Sodassa oli toivomus.
- Kunpa teitä olisi paljon tykinruuaksi. Nyt on toinen ääripää ratkaisua vailla.
- Vie kotiin, on päivystys tulossa. Sairaala on täynnä. 
"Meitä" on liian paljon "Heidän" mielestään.
En enää vienyt. Isäni kidutettiin kuoliaakski. Eihän ennen voi kruunata uutta kuningatarta, vanha kuningas on julistettava kuolleeksi. Näin on käynyt minun kuninkaalle. AKT on kuohuntavaiheessa. Putin on Venäjän presidentti. Aika näyttää, ketä uskottaisiin. Tuomiojalla on näkemyksensä luottamuksen horjumisesta.

Ovi aukeaa ja oviaukossa seisoo tyttö ja poika keskenkasvuisina. 
Unen symboli: Ovi
Ovi on ennen kaikkea mahdollisuuden symboli. Jos se on lukossa, sinun on etsittävä sen avain. Jos se on auki, pidä huolta siitä ettet menetä loistavaa tilaisuutta. 
- Anteeksi keskeytys. Missä on vessa?
- Tuolla käytävän päässä. 
- Niin kaukana. Milloinka lähtee Outokumpuun linja-auto?
- Katson netistä. 
Liukenen vähin äänin lähtöselvityksestä ulos. Jäi kiitokset puolitiehen, kun jollakin on hätä!

Ei kommentteja: