tiistai 16. kesäkuuta 2009

Mikä ruokkii henkeäni

Mitä luen,
mitä kuuntelen,
mitä katson TV:stä,
mitä sähköpostia avaan,
se on valintakysymys.

Lähetysseura vietti 150-vuotisjuhlaa. Kirkon tehtävänä on perinteisesti ollut saarnata. Sen tehtävän on ottanut poliitikko. Valmiiksi kirjoitettuja puheita luetaan sujuvasti nostamatta katsetta paperista. Kirkko pitää kuitenkin tärkeämpänä opetusta. Lähetystyöllä aikaansaatujen koulujen, terveysasemien ja elämää helpottavien hankkeiden jatkuvuus pitää turvata Namibiassakin opettamalla. 
Samoin teki 75-vuotias ranskalainen nunna, jatkoi opetusta Kairon monimiljoonaisella kaatopaikalla. Levengood Suomesta ihmettelee, onko puhumaton, itkevä mummo hullu. Ja toteaa: 
- sehän on suomalainen. 

Yhteensattujat on minusta Suomi. Tekonauru muistuttaa lampaansaparonläpätystä. Levengood avaa suomalaisuutta. Rotat jättävät hukkuvan laivan. Ihalaisen pelasti SAK:n rappiolta eläkeikä. Sai ministerin arvonimen. Jutan työtä helpottaakseni avaan SAK:n tukeen luottaen poliittisen, roskikseen heitetyn aineiston pankkien myöntämistä laina(vaali)rahoista. Meidän lahjotut edustajat uskovat kuin pukki suuriin sarviinsa, kyllä SAK maksaa heidän luottonsa pankeille. 
Tuhkimon ja edunvalvojan runoroskikseen hylätty aineisto tekee paljastuksia. Taaskaan en olisi moksiskaan, jos pankki ei olisi näytellyt pääosaa elämässäni. Minun velkarahalla, korko 16%, ostamani työhuoneen pankki järjesti vuokralaiselleen ostettavaksi. Sen uusi yhtiö toteutti uhkaamalla välimiesoikeudella. Jos nyt et myy, se otetaan sinulta ilmaiseksi. Samoin ostin lapsuuskodista osakkaan ulos kulutusluotolla ja pelastin muiden osakkaiden osuudet. 
Nuori Tuhkimo joutuu naiskaupan uhriksi. Edunvalvojan luotot maksaa SAK. Tämä on kovan linjan politiikkaa. Se on Suomi. POP ilmoittaa 5.12.2006 tilin olevan miinuksella, ettei pankki voi suoraveloittaa laskuja.
Tilinomistajan lisäksi ilmaantuu kumppani otettuhin lainoihin.
lainaa jäljellä 15.2.2007
1877,57 €
3739,62 €
2588,56 €
4937,27 €
3660,84 €
3311,94 €
2774,74 €
2064,73 €
12 148,02 €
29 282,99 € lainaa jäljellä 16.2.2007
Handelsbanken; luotto 20.3.2007
200.000 €
Nordea; lainaa jäljellä 21.5.2007
2760,41 €

Yrittäjän Erikoisammattitutkintoa suorittaessani laskeskelin kriittistä pistettä. Kuinka paljon on minun tehtävä työtä, että saan maksetuksi muuttuvat kustannukset? Minulle selvisi bisnesenkelien ero. Sosiaalitoimi laskutti minulle maksetusta omaishoidontuesta isältäni palvelumaksun minun tekemästä työstä. Palvelukeskuksessa työntekeminen yrittäjänä vaati 10% alennuksen eläkeläisille käsillä tehtävästä työstä. Minusta tuli sosiaalinen hieroja, kun en suostunut jononohittajien vaatimukseen olla etuoikeutettu halpaan hierontaan kansanedustajan äitinä. 
Minun omistukset ovat julkista riistaa, jolla huijarit haluaisivat hyötyä. "Kyllä ne ovat viisaita", kuuluu pilvenreunalta. Tässä ajassa vastaan: Tyhmiä ne ovat. Meidän köyhyys ei ole rahan- vaan järjenköyhyyttä. Siihen tarvitaan lakimiehen aivot, yliopistovirka ja virkavapaus toteuttaa miljonäärityttären sieppaus ja lunnasrahojen kuljetus boksilla, joka vuoti seteleitä parkkihalliin. Muistuttaa jo Meksikon pikajunan ryöstöä. 
- Huhhuijaa onni taisi mennä ohi suun, kun rautateillä oltiin lakossa.

Ei kommentteja: