sunnuntai 28. elokuuta 2016

Taide ja taudit

 - Nyt läks, sanoi Annikki Täks. Olen kyllästynyt TV:n tarjoamiin älyttömyyksiin. Kerran sen katsoo, mutta sitten menee överiksi. Saman koin Yle tunnuksen luomiskehoituksesta. Hintikan ilmestyminen kuvaruutuun sai refleksit toimimaan ja sulkemaan ruudun. Syksy on tullut ja päivän kasvo -esittely loppunut. Kummallinen käsien vispaaminen monta kertaa päivässä teki päivän kasvosta näkymättömän.

Katsoin Leif Silbersky / Minun totuuteni kynän kanssa. Ensimmäinen keskeytys esitteli Yle tunnuksen luomisen. Se helpotti katsomista, kun "Jatka" lähti siitä, mihin edellisen kerran olin jäänyt. En tarvinnut punapäätä heiluttamaan hiuskuontaloa tehosteeksi, kun hänelläkin on Yle tunnus. Nyt on minullakin.

Olenkohan masentunut, kun en riemusta kilju nuorempien älynvälläyksistä. Se on jotakin muuta, kun tuntuu luissa ja ytimissä tämän maan henki. 

Rion olympialaiset 2016  
Raivostunut presidentti määräsi poliisin ottamaan kiinni koko olympiajoukkueen - "Tuhlasimme rahaa näihin rottiin"

Ihan sattumalta käänsin kanavaa TV 2  puolelle olympiaextra mitallimiesten haastatteluun. Jos kisamenestystä irvaillaan näin törkeästi, raivostunut presidentti käskisi ottamaan kiinni koko edustusjoukkueen, johonka on tuhlattu paljon rahaa.
Villi kortti

Jakso 16: Villi kortti inserttikimara
Onneksi meillä on arvostettu presidentti, joka toteaa meidän olevan viidenneksi onnellisin kansa. Pieni suunsoittajaryhmä kiroaa kaikkea ja saa asiat näyttäämään TV:n välityksellä toiselta. Auttaisiko, jos poliisi lähtisi vielä rottajahtiin?

Näistä levyistä en luovu: Elän oopperasta oopperaan
Elän oopperasta oopperaan, lausahtaa varatuomari Kauko Onnela, joka nuorena vastavihittynä aviomiehenä sai kontolleen parantumattoman sairauden joka vei liikuntakyvyn. Urheilun ja veneilyn tilalle tuli lopullisesti musiikki, joka täyttää eläkepäivät. Liikuntarajoitteisuus ei ole estänyt Onnelan pariskuntaa näkemästä kaiken, mitä Kansallisoopperallamme on ollut tarjota, ja varsinkin uusi oopperatalo saa heiltä kiitosta hyvien pyörätuolireittiensä ansiosta. Suosikkilaulajiinsa Kauko Onnela suhtautuu suurella intohimolla, mutta on listalla yksi instrumentaalikappalekin. - Toimittaja Anu Jaantila  

Leif Silbersky | Minun totuuteni
Leif Silbersky on puolustanut pian 50 vuoden ajan Ruotsin pahimpia rikollisia. Puolustusasianajaja kertoo näkemyksiään rikoksesta ja rangaistuksesta, elämästä ja kuolemasta. 


Kuusi kuvaa: Kuusi kuvaa Laura Kolben elämästä
Kuusi kuvaa Laura Kolben elämästä. Historioitsija ja kaupunkitutkija Laura Kolbella on jännittävät sukujuuret Venäjällä. Hänen elämänsä kuuteen tärkeään kuvaan tutustuttaa toimittaja Riikka Rahi. (Uusinta). 

Levyistä, minun totuudesta ja kuudesta kuvasta saa vaikutteita muustakin elämästä kuin koulukiusaamisesta ja muukalaisvihasta, joista jokainen on saanut osansa kärsiä. Rauli-myrsky näytti voimansa ihmisille, joille mikään ei riitä. 

Rauli-myrsky yllätti Katariinan – ”Ei siinä kerennyt kuin ... - Ilta-Sanomat
Katriina-hurrikaanin jäljet ovat vielä korjaamatta.

Hurrikaani Katrina – Wikipedia

Ei kommentteja: