tiistai 4. helmikuuta 2014

Stoppa diskriminering

Pikkukuva Маша и Медведь : Фокус-покус (Серия 25) 

- Voidaan paremmin kuin muut. Ihmisten kesken kiusaaminen on lisääntynyt. Herättäisikö kyltin teksti suomeksi kyltin kantajaan saman tunteen kuin på svenska. 
Syrjintä: Syrjinnällä tarkoitetaan yksilön tai ryhmän torjumista muiden ihmisten muodostamasta ryhmästä alistamistarkoituksessa. Syrjintä on eleellisen kiusaamisen muoto. Syrjintä voi ilmetä esimerkiksi välinpitämättömyytenä tai työsyrjintänä. 

Luonnosasteen otsikot tulevat vastaan ylintä valtiovaltaa käyttävien työhönpaluu päivänä. Muistuttaa Katujätkä -projektin projektivastaavan, yrittäjäharjoittelijan ja harjoittelupaikan antajan/minä allekirjoitusten vaikutusta harjoittelun toteutumiseen. Kun kuntoutustuen maksamisen jatkuminen oli taattu, harjoittelija lähti lomalle. Konsultin kuullen kysyin sovitussa tapaamisessa myöhästyneeltä harjoittelijalta, mitä hän on mieltä saamastaan tilaisuudesta kymmenen vuoden haahuilun jälkeen ammatin hankinnasta.

- Ei kiinnosta pätkääkään. Ei riitä resurssit.

Valtiopäivien töihin paluun 1. päivä oli eilen. Työpäivään kuului puhemiehistön valinta äänestämällä. Jos loman jälkeen niin moni olisi jättänyt tulematta työpaikalleen, olisi menettänyt lomaltapaluurahansa. Mutta meillähän ei ole samat säännöt edustuksellisesti. Katsoin äänestyksen nettitv:ssä ja totesin omin silmin välinpitämättömyyden äänestäjiään kohtaan.

Kevät istuntokauden 2. päivä ja
 valtiopäivien avajaiset 
ovat kiinnostaneet viime vuosina enemmän kuin ruuhkavuosina. Silloin työ esti harrastukset. Nyt vanheneminen on ongelmallista valtiovallalle ja viimeisenä syöpätapausten räjähdysmäiseen lisääntymiseen. Olen tiennyt jo kauan, kun olemme vanhoja, meillä kaikilla on syöpä.  Sitä odotellessa seuraan Suomi-neidon hameen suojissa, mitä lainlaatijat puuhailevat muuta kuin tuntevat huolta puolueittensa kannatuslukujen heilahteluista.

Luottamus on mennyt, että Pääkallonpaikalla olisi tärkeimpänä yhteisten asioiden hoito. Donner on pitänyt pintansa. Äänestysten edetessä poissaolevien määrä lisääntyi.

Kevätistuntokausi 2014 
1. maanantaina 3. helmikuuta 2014


Asiakastakin kuullaan sote-yhtymän strategiastaRahapula iski - kansanopisto myy kiinteistöjään (28.1.2014 21:32)
 
Heinolan ovet auki Teittiselle ehkä jo maaliskuun alussa 30.1.2014 16:37 Tuusniemi pätevöitti hänet kunnanjohtajana kaupunginjohtajaksi. 

Ei kommentteja: