torstai 14. huhtikuuta 2016

Platonin käsitys valtiosta

"Oikeudenmukaisuus vaatii omaisuuden suojan, turvan väkivaltaa ja hengenriistoa vastaan ja reilun oikeudenkäynnin kaikille.
Platonin mukaan oikeudenmukainen valtio on sellainen, joka sijoittaa jokaisen ihmisen oikealle paikalleen, viisaat hallitsemaan (filosofit), rohkeat vartioimaan (sotilaat) ja himokkaan tekemään kauppaa (kauppiaat). Oikeudenmukainen yhteiskunta on sellainen, joka on järjestetty oikein, että kaikille on siinä oma paikkansa." 
-Timo Airaksinen Lukion filosofia 1 

Olen sulkemassa tietokoneen. Program Manager estää sen.  
Tämä kannattaa tietää Windows 10:stä: Selvä parannus edelliseen.
Opiskelen Program Managerin tärkeyden minun koneella.

Vauvamahoja on julkaistu koko raskauden ajalta. Katsoin kuvaa ilman tekstiä ja mieleen tuli ajatus tuosta villityksestä. Sehän onkin kupla otsassa isällä, jos näin on päässyt käymään.

Tänään ei ole yhteisymmärryksen päivä kenenkään kanssa. Muuttunut osoite on kaikkien huijareiden tiedossa, mutta nimeeni liittyviin omistuksiin se tuottaa päänvaivaa. 
 
Yleltä yllätyspäätös: Suosikkiohjelma katoaa ruudusta – johtiko raju pilkka hyllytykseen? (16.4.2016 8:33)

Jo oli aikakin. Elekieli tökki eniten. Esielehtijälle kasvoi välikädet, joita hän levitteli pöydän tasolla. Onko toisen aatelisen turpajumppa seurausta sairaudesta vai pilaksi tarkoitettua teeskentelyä? Nyt heistä päästään YLE-verorahoja tuhlaamasta.
 

Ei kommentteja: