sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden vaihtuessa

to 31.12.2015

2.1.2016

Kuusi kuvaa: Kimmo Oksanen oli kaunis lapsi, Miss Sysmän poika, josta kasvoi komea mies

- Pie pyhhee! kehoittaa savolaisten katekismus ja todella on ollut pyhä aika menossa. Radio on tarjonnut kuunneltavaa kenenkään mainostamatta nettisivujen ja areenan tarjoamaa uusintaa. TV1 on ollut erikoisen aktiivinen mainostamisessa. Ne joilla ei ole nettiä, jäävät tämän palvelun ulkopuolelle. Ne joilla on areena käytettävissä, osaavat sieltä katsoa kuuluttajan hokematta areenasta.

Ilokseni huomasin tänään iltapäivän kuuluttajan unohtavan mainoksen ohjelmakuulutuksessa. Jospa siitä tulisikin maan tapa koko vuodeksi, etten sulje aparaattia lopullisesti. 

Aamusydämellä
Reuman sävyttämä elämä. Lastenreumaan sairastuneet Sari Lehikoinen ja Erja Natunen ovat selvittäneet pitkistä laitoshoidoista aiheutuneet traumat. (U) HD  

Katsoin uusintana lastenreumaan sairastuneiden tyttöjen tarinan laitoshoidosta ja reumasairaalan konkurssista. Tammikuun jälkeen tiedän itse, missä mennään vanhan sairauksien tutkimuksissa ja hoitamisessa. Punkinpuremasta tiedän itse, onko se täysin minut jättänyt. Toinen lyömäase on geenivirhe, joka aiheuttaa tukostaipumuksen. Mainitaan loppuikäinen lääkitys, mutta se taitaakin lyhentää loppuelämää. Näitä arvellessa päätin elää päivän kerrallaan huolehtimatta huomisesta.

Turun kerrostalon ullakolta alkanut tulipalo olisi voinut sattua omalle kohdalle kaupungin katolla asuessani. Hienostotalossa kauan asuneet olivat eksyksissä. Olen kiitollinen tästä järjestelystä, että pääsin sieltä pois. Uuden vuoden rakettaja joku paukutteli ajoradalle sen suurempaa häiriötä aiheuttamatta. 

Doc Martin
Myötä- ja vastamäessä
 

Ei kommentteja: