lauantai 30. toukokuuta 2015

Tiellä ken vaeltaa, ken aasilla ratsastaa

Golffarin lihakset ja talous kuntoon - hieroja näki monta pientä plussaa hallituspaperissa (29.5.2015 18:53)

Anna mun kaikki kestää. Pojastako polvi paranisi? Naskisen tyttö oli fysioterapeutti ja on kai edelleen. Siksi itse toimittaja Naskinen kiersi kaukaa Terveysmessut, jotka olivat Terveystuvan järjestämät. 

Miten kaverien pyynnöstä hierojien edunvalvojaksi  tullut kansanedustaja tervehti naishierojaa kadulla kesäaamuna.
- Hieroja on kuin katuhuora, pitää hieroa "kuka kysyy, kuka maksaa" periaatteella. Eipä mennyt hukkaan velkavaalirahat, joista kertovat pankintositteet oli heitetty runoroskalehtikeräykseen kaikkien katsottavaksi. 
Kaatopaikkajätelaatikosta löysin Tuhkimon lasikengän. Nyt ei puhuta ylimielisesti, kun valta kopsahti omaan otsaan eikä se muuksi muutu. 

Koulutusrahastoa koskeva laki mitätöi yrittäjyyden, maatalousyrittäjyyden, omaishoitamisen ja perhehoitamisen, ettei ne näy työhistoriassa. Palkkatyötä sen olla pitää ja ikäkin alle 61/64 vuotta. Kuka näitä lakeja sääti muut kuin rakkaat kansanedustajat ja edesauttoivat palkanmaksajia siirtymään halvan työvoiman Kiinaan sijoittajien eduksi.

Samaanko pyrkii hallitus, ettei kohta tarvitse käydä kotona kuin kääntymässä. Lapset ovat yllättävän sitkeitä selviämään avainkaulalapsina jo ennen kouluikää yksin kotona. Olihan talonmies järjestyksen valvoja, joka odotti oven pielessä äidin kotiin paluuta työstä. Hän kertoi, mitä pahaa tytöt olivat tehneet päivän aikana.
- Pitää viedä pennut putkaan päiväksi, että juopottelurauha säilyy kotona isännän kanssa.

Perheministeri on koti-isä, joka siirtyy ministeriäidin mukana Helsinkiin ja hoitaa poliittisen lapsen. Konstit on monet sano kissa kun mummolla pöytää pyyhki.

Ei kommentteja: