torstai 10. toukokuuta 2018

Vuorovaikutuksen koodit ja sosiaaliset taidot

Kuusi kuvaa Helsingin piispa Teemu Laajasalon elämästä
Helsingin hiippakunnan uutta piispaa, Teemu Laajasaloa, kiinnostavat teologia ja tavallisen ihmisen elämä. Kiinnostus eettisiin kysymyksiin vei nuoren uskonnonopettajan aikoinaan teologian pariin ja kirkon töihin. Nokkelana älyniekkana ja huumorin rakastajana hän päätyi sittemmin myös koko kansan tuntemaksi vitsiniekaksi televisiosarja YleLeaksiin. Valinta piispaksi on tuonut eteen uudenlaisia vaativia tehtäviä ja haastavia tilanteita. Julkisuuspaineiden keskellä piispa Teemu Laajasalo rentoutuu parhaiten perheen parissa. Toimittaja Lisa Enckell tapasi piispan Helsingin tuomiokapitulissa.



Historia on tavallisten ihmisten historiaa, mutta siitä ei paljon tiedetä. Johanna Korhosen toimittamassa Valkoisessa valossa kuullaan tavisten tarinoita. Ohjelman musiikki on Hedningarna-yhtyeen levyltä Kaksi! (Uusinta) 

Havaintoja ihmisestä: Vuorovaikutuksen koodit
Mitkä kaikki asiat vaikuttavat vuorovaikutustilanteisiin? Positiivisen pedagogiikan tutkija Kaisa Vuorisen mukaan jokainen meistä voi kehittää omia sosiaalisia taitojaan. Tulevaisuuden työntekijällä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän kykenee empatiaan. Toimittajana on Satu Kivelä ja äänisuunnittelijana Mikko Lohenoja. Ohjelman tuottaja on Salla Matusiak. Ohjelma on uusinta maaliskuulta.

 

Ei kommentteja: