sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Lapsen oikeudet

Hyvää lapsen oikeuksien päivää! :)
Lapsen oikeus esimerkiksi terveydenhuoltoon tai koulutukseen ei ole mielipidekysymys, vaan lapsen oikeudet on kirjattu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen.

Inhimillinen tekijä ke 16.11.2016
Huono opettajasuhde kolhii itsetuntoa. Kouluaikaansa muistelevat Pepi Reinikainen ja Mikko Hintikka. Mukana myös opettajamuistoja tutkinut Minna Uitto. 

31 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
PHNetin nurkkauutinen palautti minut uudelleen oppimisen alkuun yömyöhällä.Se oli alkua myös elämänikäiselle oppimiselle. Olin vain liian vanha oppiakseni uutta lainlaatijan ja lain allekirjoittajan mielestä. Kuinka hiljaista tietoa siirretään nuoremmille sukupolville, eihän rauhanruhtinas ehdi joka paikkaan matkoillaan.

Tämäkin vielä 6-kymppiselle opeteltavaksi.
Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmä esiteltiin julkisuudelle ensimmäisen kerran New Yorkissa 10. marraskuuta 1983, eli 30 vuotta sitten. Windowsin myötä Microsoftista on kasvanut yksi maailman suurimmista IT-yhtiöistä ja se teki Bill Gatesista maailman rikkaimman miehen.71 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
Tästäkään oikeudenkäynnistä ei vielä ole selvitty, kun uusia sotarikoksia tulee koko ajan lisää. Mihinkä perustuu minulle annettu uhkaus ja puhumiskielto?
- Älä puhu omaishoitamisesta mitään, kun et enää ole omaishoitaja etkä ole ollutkaan tällä rahoitusalueella.
- Jos vielä kirjoitat nettiin, siitä tehdään poliisiasia.
- Älä tule meitä opettamaan. 
- Tietokone on yhtä tyhmä kuin käyttäjänsä, sanoin puolustuksekseni.
 

Ei kommentteja: