sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Eilan nimipäivänä

Ich liebe Deutsch kuva
Lupasin mahdottomia ketjukirjeryhmälle. Milloin minkäkin syyn takia hankkeet viivästyivät. Mansikkapaikka jäi toteutumatta. Siellä alkoi Tiekartta Länsirannalla. Nyt on ollut hiljaista, kun pahimmat vastahankaiset ovat kuolleet. Kuolema on kuitenkin ollut tasapuolinen, on korjannut niin hyviä ihmisiä kuin vähemmän hyviä minua kohtaan.

Siirrän elinkelloa helmikuulle asti katsoakseni, mitä talviaika tuo tullessaan. Lääkkeen sivuvaikutuksena näen painajaisia ja heräämishetkellä todentuntuisia harhoja, että jotakin on jäänyt tekemättä.Tältä Kirjeketju - vertaistukiryhmä:ltä pyydän anteeksi, ettei suunnitelmamme toteutuneet yhdessä.

Aamun ajatus 26.10.2016
Ennen kaikkea muista, ettei tärkein
mukaan otettava ole Guccin laukku
eikä ranskalaiset farkut, vaan avoin mieli. -Gail Rubin Bereny  

Gail ja Rubin puhuttelevat kaukaa menneestä mukaan otettavista tavaroista. Heitetään Guccin laukku ja ranskalaiset farkut sivuun ja muistetaan avoin mieli.

Aina lähdön aikoihin toivotukset eivät ole olleet myönteiset. 
- Sehän lähti syöpään kuolemaan tai joutui lataamoon. Näitä ilkeyksiä soitettiin läheisilleni ikään kuin en olisi ilmoittanut heille lähtöni syytä. 
Vielä suurempi oli ihmetys kun palasin. Koko tunnettu maanpiiri oli seonnut.

Puhuminen ja kirjoittaminen on kiellettyä. Kirkon edustaja moittii, ettei hengelliset arvot ole kohdallaan. Voin vain todeta, ettei sanojilla ole puhtaat jauhot pussissa, kun rahasta on kyse.   
 

Ei kommentteja: