tiistai 2. elokuuta 2016

Otan vielä yhden

Minun totuuteni: Mona Sahlin
Kolmenkymmen vuoden ajan hän oli myrskyn silmässä ja kuului Ruotsin politiikan ykkösketjuun. Kuinka Mona Sahlin itse analysoi elämänsä ja poliittisen uransa vaiheita? HD  


Minun totuuteni
Mona Sahlin
Maanantaisin klo 15.50, Yle TV1 - Yle Areena 29 pv
Samtalsprogram där programledare Kristina Hedberg i en timme diskuterar med några av Sveriges mest framstående personligheter från politiken, näringslivet, kulturen etc. Med undantag för ett fåtal korta arkivklipp ligger fokus helt på studiosamtalet.

Dok: Yhteinen tie   
Yksityistien hoidosta vastaa osakkaista koostuva tiekunta. Tiekunnan kokous päättää kunnossapidosta ja maksuista. Säännöt ovat selvät, mutta aina on niitäkin, jotka tulevat mielestään väärin kohdelluiksi. Långfilm, 2015. (U)

Näytä lisätiedot
Vanhempieni omaishoitajana kuuluin ydinperheen ykkösketjuun kuin Mona Sahlin. Nyt ei ole aikaa tehdä yhteenvetoa vastuista ja velvollisuuksista. Katson vielä monta kertaa haastattelun, josta nautin erityisesti. Tiimi toimii yhteen ilman välihuutoja. Annetaan haastattelijan kysellä ja haastateltavan vastata ilman välihuutoja. Siinä olisi eduskunnan kyselytunnille malli poliittisesta vuoropuhelusta, jolla yritetään saada muutosta aikaan. 

Päivähoito astui 20 vuotta taaksepäin (2.8.2016 2:01) 

Ei kommentteja: