torstai 7. huhtikuuta 2016

Symbolinen ja todellinen syntymäpäivä

47 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1969: Internetin symbolinen syntymäpäivä: RFC 1 julkaistiin.

Internet sai symbolisen syntymäpäivän 47 vuotta sitten. Aito syntymäpäivä tulee huomenna ja siitä muistuttaa Joutjärven kirkossa vietettävä jumalanpalvelus.

 
Kirsti Pitkäjärvi‎ → Lahden Suomalais-Saksalainen Yhdistys - Finnisch-Deutscher 
Verein r.y.
 SAKSANKIELINEN JUMALANPALVELUS Joutjärven kirkossa perjantaina 8.4.2016 klo 18. Pastori Hans-Christian Beutel. Kirkkokahvit. Tervetuloa!

Ihmeesti aika kultaa muistot. Katsoin elämänkaaren valokuvat ja seuraavana aamuna näin todentuntuista unta vierailusta kultaisessa palatsissa. Vielä en ole ehtinyt  syventymään näihin muistoihin 58 vuoden ajalta. Käytännön asiat on hoidettava ensiksi tieltä pois.

Ruokarajoitteisuus paljastui sattumalta. Minäkö ruokarajoitteinen, olinhan onnistunut laihduttamaan oikeilla ohjeilla turhat kilot pois ja päässyt eroon sitä kautta makean himosta. Punkin pureman osuutta en tiedä erilaisiin ilmitulleisiin oireisiin. Tulisin toimeen astronauttieväillä siroittelemalla annospussista rakeita pieneen vesimäärään. Ravintoterapeutti antoi listan korvaavia tuotteita, mutta vielä en löytänyt sokerijuurikkaan kuorikerroksesta valmistetteua kuitulisää viilin kanssa syötäväksi.

Valkoisen vehnäjauhon käytön lisääntyessä kuorittiin jyvän kuorikerros pois ja leipomistuloksena saatiin muhkeita hötöleipiä. Possut saivat terveellisen kuorikerroksen syödäkseen.
Jo toisena päivänä on tuloksia todettavissa. Kauppaan mennessä ohitin kaikki leipä- ja herkkuhyllyt, valmisruokarivit 2 yhden hinnalla ei houkuttanut. Ostoskärry jäi vajaaksi, kun aikaisemmin piti loput ostokset kantaa muovipussissa.
Tämä on edistys jos mikä. Toivon näin järjestyvän aikaa toiseksi tärkeimpiin asioihin, kun jokapäiväinen syöminen on kuitenkin tärkeintä.

Ei kommentteja: