torstai 21. huhtikuuta 2016

- metoditietämystä kaikille

Päivityksen jälkeen paja ja pajatus ovat muuttuneet uudeksi metoditietämykseksi kaikille. Uskallan sen siirtää omaan blogiin eihän se muuten olisi ollut kaikkien sivuille eksyneiden luettavissa.

20141026_154710Antoisaa uutta vuotta 2016!

Metodix on uudistanut kotisivunsa. Uusi ja vanha sivusto toimivat alkuvuoden ajan rinnakkain. Kevään mittaan vanha sivusto arkistoidaan. Kehitystoiveet ja -ehdotukset ovat tervetulleita!
Metodix has renewed its website. So far, the old and the new site can be used concurrently. During the spring, the old site will be archived. Development requests and suggestions are welcome!

Metodix -metoditietämystä kaikille

Mitä on pajan ja pajatuksen takana
Hyvinvointipalvelut 
laatu ja tasa-arvo -projekti

Helsingin yliopisto
Koulutus- ja kehittämiskeskus

Päijät-Hämeen ja Itä-Uudenmaan
sosiaalialan osaamiskeskus Verso

HYVINVOINTIPALVELUT, LAATU JA TASA-ARVO -HANKE

15.3.2002 - 31.12.2004


Toivottavasti kukaan ei töki silmään, kun muistelen yli 10 vuotta vanhoja asioita ja ominaisuuksia sivistyneestä naisesta. 

PHNet lakkautti kotisivutilapalvelun. Muutto oli edessä eikä se ollut ihan tavallinen muutto, vaan tarvitsin muuttoavuksi ATK-taitoisen opettajan. Hän etsi uuden julkaisualustan nettihotellista. Minulla on palkitut ja ansioituneet naapurit. Siitä olen ylpeä. Kaipasin entisessä osoitteessa julkaisua "Mitä on pajan ja pajatuksen takana". Artikkeli oli vaihtunut tulevaisuustutkimuksen skenaariotyöskentelyyn. 
Anita Rubin: Skenaariotyöskentely Tulevaisuuksientutkimuksessa

Anita Rubin: Tulevaisuuksientutkimus tiedonalana ja tieteellisenä tutkimuksena
Muuton myötä kadotin e-Delfoin pajapäivät, jos niitä vielä siksi kutsutaan. Päivissä oli hyvää se, että sai seurata kotona videoituna. Ehkä vielä palaan, kun elämä on asettunut paikoilleen.

Ei kommentteja: