lauantai 26. syyskuuta 2015

Kuusi kuvaa

Kuusi kuvaa: Kuusi kuvaa professori Kalle Michelsenin elämästä

Pysähdyin kuuntelemaan aamun radio-ohjelmaa kuusi kuvaa professorin elämästä. Hän otti ensimmäiseksi poikakoulun Joensuussa. Olen valinnut omat vastaavat kuvat.

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo minäkö Sodan jälkeen ei ollut paljon mahdollisuuksia käydä koulua. Sotakorvausten maksaminen oli vielä kesken, kun aloitin Koivuharjun kamarissa alakoulun 7-vuotiaana. Luokkakuvassa en ollut vapaaehtoisesti nurkassa, vaan vierustoveri järjesteli, kuka saa istua hänen vieressään.

Oppikouluun siirryin vieraalle paikkakunnalle 12-vuotiaana toisten nurkkiin asumaan. Muistot kuvina ovat Swot-analyysin neljä kuvaa.

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo uhat
2006 < = >2015
  
Vahvuuteni 

 
Heikkouteni 

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo mahdollisuudet 
Mahdollisuudet

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo uhat 
Uhat 

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo 

Lukulehti 


Oma kuudes kuva ei toteudu sukupolvenvaihdoksen kautta. Yrittäjäosaaminen YEAT- näyttökansiossa sain hyväksytyn puoltoäänen. Sen tekee kuitenkin tyhjäksi koulutusrahastoa koskeva laki. Rasismi kohdistuu ikään 61/64 vuotta ja työhistoriaan, jota ei ole kertynyt yrittämisen lisäksi maatalousyrittäjyydestä. Perhehoitajat ja omaishoitajat tekevät työtä kuin kotiäidit. Heille kuuluu vain pienimmät edut, kun varhaiskasvatus on nostettu kärkihankkeeksi. Turvapaikanhakijoiden tungos antaa lisää työtä vapaaehtoisille ilman mitään korvausta. 
MAAILMA TAHTOO VIELÄ VIISI MINUUTTIA!
EVVK

Ei kommentteja: