tiistai 21. heinäkuuta 2015

Muutos

Oloneuvoksena samaistuin tähän nallehahmoon. Aidan päällä uhoamme: Meitä ei estä teljet, ei salvat. Voitonmerkiksi kotiläksyn suorittamisesta on uusi arpi turkissa.
 

ti 21.7.2015


ma 20.7.2015Kompetenssi 

Neljän hatun varhennettu vanhus
Olen muutos, jonka haluan nähdä1961
Suonenjoen yhteislyseo


Omaishoitajat ja läheiset ry:n
10-vuotisjuhla

TÄSTÄ ALKAA TUNTEMATON METSÄ


1986-  prokura    –  sertifikaatti
Amerikkalainen
unelmahattu
YEAT
7-kymppinenkin voi
vaihtaa työpaikkaa,
kun tuotteesta ei ole
tarvinnut luopua.

Päivän mietelause
Muumiperheen mietteitä Tove Jansonin kirjasta Muumimamman mietekirja. Toim. Sami Malila. Suom. Laila Järvinen ja Kaarina Helakisa, WSOY 2010.

Lähetän areenalle kiitokset palauttena, että Muumimamman mietekirjan mietelauseet ovat kuunneltavissa oikeassa järjestyksessä. Sekin on uutta, että edellisen kuuntelun jälkeen tulee seuraava mietelause kopioimatta radio-ohjelmasta. Areena uudistuu joskin hitaasti. 
Helil kyläs
UUSI SARJA ALKAA! Asiaohjelma, mikä o yhtaikka hyväntuuline ja ajatteluttava, vitsikäs ja vähä sialukas. (Seuraava alkaa 11 s. kuluttua Jakso 2)
 
Helil kyläs, yle tv1 
Runoilija Heli Laaksonen keskustelee vieraidensa kanssa elämän suurista ja pienistä kysymyksistä. Kuva: Miikka Lappalainen
TV1 perjantaisin 5.6. - 7.8.2015 klo 20.00 - 20.30, uusinta sunnuntaisin klo 11.15 ja keskiviikkoisin klo 21.35
Yle Areenassa 30 päivääKatsoin punaisen tangotuokion kruunajaisten välillä. Oopperassa kaikki tapahtuu hitaasti. Tangossa voi kaiken ilmaista kolmessa, neljässä minuutissa.

Astor Piazzolla y Roberto Goyeneche - Chiquilin de Bachin

Pakollinen poliittinen osuus.

Uruguayissa ja Argentiinassa on pieniä, yksinäisiä lapsia, joista vanhemmat eivät huolehdi. Yleensä he yrittävät elättää itsensä myymällä kukkia, ruusuja. Kappaleen nimi on "Bachinin pikkupoika". Bachin on baarin nimi. Laulu kertoo miehestä, joka näki ruusuja kaupittelevan pikkupojan eikä hän ostanut kukkaa.
Jälkeenpäin hän sai tietää, millainen tuon pojan elämä on.
Sellainen kohtalo pitäisi lailla kieltää. 


Pitäisikö meilläkin ottaa tango avuksi hoitamaan lailla valtion ja kuntien tehtäviä?

Ei kommentteja: