sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ateisti, jolta taustatuki puuttuu

Tähän päivään tullessani olen ottanut hiljaa mielessäni kantaa asiakkaan ilmoitettua.
- Olen ateisti, jehovan todistaja, oikeaoppinen lestadiolainen jne lukematon määrä olemisesta.
Valikoimatta annoin aikoja tulla hierontaan ja siinä sain kuulla erikoisia piirteitä mitä kukin kertoi olevansa. Se ei vaikuttanut mitään työn etenemiseen alusta loppuun. Terveisten tuojia riitti lähettäjinä lääkärit.
- Minkälainen hieroja mahtaa olla kysymyksessä, kun ilmoittaa niin usein? Se kai on yrittäjän oma asia käyttää toiston tehoa ilmoittamisessaan. Keltaiset sivut maksattivat kalliisti, että löysi itsensä nettisivuilta intiimihierontaa antavien joukosta.

Jääräateistin hautasin elävältä eroottiseen hautausmaahan. Kohta sen jälkeen minulle ilmoitettiin hänen kuolleen. Siinä tunsin woodomenojen tehon, enhän ollut toivonut hänen kuolemaansa. Päinvastoin luulin hänen olevan toipumistiellä. Hän pääsi kuitenkin omaisten toimesta ristin alle kuolinilmoituksessa.

Pysähdyin kuuntelemaan horisonttia teologiasta huippututkimuksena tai pseudotieteenä. Palaan asiaan paremmalla ajalla, kun eduskunta on palannut kesälomalta ja omien puolueiden kannanotot on selvitetty.
Horisontti: Teologia - huippututkimusta vai pseudotiedettä?
Ohjelma uskonnoista ja elämänkatsomuksista.

70 -vuotispäivät jäivät viimeiseksi kesäjuhlaksi, kun Breivik toteutti Norjan verilöylyn. Tämän kesän juhla-aikaan nostaa Immonen oman ajatusmallinsa.
SMP:n entinen puheenjohtaja vertaa Immosen tekstiä 

Onko Immosella taustatuki puolueessa vai jossakin vahvemmassa ilmaisussa, jota terrorismiksi kutsutaan. Aina on sodittu ja soditaan jatkossakin. Selkäänpuukottajat yrittävät poistaa pahan puukottamalla. Perästä kuuluu, keneltä Immonen vetää tukensa pois. Mahtuuhan maailmaan niin monta mieltä kuin on miestäkin. Jospa olisikin naisten vuoro puhdistaa ilmapiiriä.  
Immonen Facebookissa: Oman puolueen selkäänpuukottajat eivät saa jatkossa tukeani

Haluaisinko tutkia tarkemmin, mistä Immosen traumat johtuvat? En, ne ovat hänen henkilöhistoriassaan.
 

Kyläsairaala

Isien pahat teot kostautuvat äitien tekojen kautta lapsiin. Nuorisovankilan johtaja kertoo Päivän kasvo -ohjelmassa nuoren tunnustuksen, että vankilassa hän sai ensimmäisen kontaktin aikuiseen ihmiseen.

Ei kommentteja: