perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kuninkaan puhe palkittiin elokuvana

Holhous uhkaa pian Suomea – näinkö on?

 Painavinta puhetta sitten Kekkosen?

Kaavio maista, joissa blogia luetaan enitenVarsinainen vaalipäivä on harmaa. Taivaanmerkit blogin sivulla ovat voimasuhteiden mukaiset. Venäjällä vuorokauden vaihtuminen jatkuu Suomen itärajaan asti tummana. Sieltä löytyvät jo kuudelta ne 214 katsojaa, jotka ovat kiinnostuneita meidän vaalipäivästä ja -tuloksista.

Kaavio sivun Blogger-katseluistaKatsoin eilen Kekkosen kalastamista Muisti. Hän halusi aina olla paras kalastaja. Joku toimittaja kertoi olleensa enemmän kuin toimittaja. Suotakoon se hänelle Anitan lisäksi.


Kohdalleni osui toinen restentti, joka vetäisi hajuraon välillemme. Uusi vuosituhat 2000 alkoi kohdallani vallanvaihdoksella. Istuva presidentti lähti ovet paukkuen, ja Tarja Halonen tuli valituksi isäni viimeisenä elonpäivänä. Sain osallistua omaishoitajana 10 -vuotisjuhlaan presidentin läsnä ollessa Talvipuutarhassa.


Omaishoitoaikana toitotettiin joka tuutista www-sivuista. Kun olin vapaa lähtemään mukaan projektikoulutuksiin oppiakseni www -kielen, käytin tilaisuutta hyväkseni. Oli sukupolvenvaihdoksen aika, joten hankin verkkoympäristössä yrittäjäosaamista suorittamalla YEATutkinnon. 

Lukulehti Verkkokirjoittajan talon pöydällä on hyväksytty tutkinto. Restentti käyttl laillista veto-oikeutta, ettei tutkinnot kuuluneet kaikille halukkaille elämän jatkuessa. Halusin nähdä sen paperilla ja esittelijä tulkitsi koulutusrahastoa koskevaa lakia.
- Ikä ehdoton 61/64 vuotta. 
- Työhistoria yhtä ehdoton. "Yrittäjänä, maatalousyrittäjänä, perhehoitajana ja omaishoitajana ei kerrytä työhistoriaa." Palkkatyötä sen olla pitää. Mitenkä suu nyt pannaan, kun palkanmaksajat ovat loppuneet?

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo
Swot-analyysi: vahvuuteni

Kekkosen kalastus ja Ahtisaaren nobelpalkinto rauhantyöstä eivät ole vertailukelpoiset keskenään. Kekkonen oli paras kalastaja omasta mielestään, mutta Ahtisaari osoitti syyttävän sormensa meihin sodan aikana syntyneisiin. Meidän vanhempamme maksoivat sotakorvaukset, mutta meidän suurten ikäluokkien oli itse oltava aloitteellisia käydäksemme koulua kouluttomassa yhteiskunnassa.

Kuvahaun tulos haulle verkkokirjoittajan talo

Meillä oli unelma, jonka teki tyhjäksi Tiekartta Länsirannalla

Näissä tunnelmissa aloitin vaalipäivän enkä usko mitään muutosta olevan tulossa.  

Ei kommentteja: