tiistai 24. maaliskuuta 2015

Valkovenäjää koko itänaapuri

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten

Aamun ajatus

Kun teet, mitä on pakko
silloin kun on pakko,
saat vielä kerran tehdä
mitä haluat silloin kun haluat. -Zig Ziglar


Aamuhartaus 25.3.2015 Pastori Jarkko Willman, Pori.
Tässä selkokielisessä hartaudessa pappi puhuu kiirastorstain ja pitkäperjantain tapahtumista ja siitä, ettei kenenkään kuulu jäädä yksin.
Virsi 61: 1-2, 4. Virsi alkaa sanoin: "Ken tahtoo käydä Herran askelissa".
Psallamus-kuoro, Ilmo Riihimäki (joht.), Juhani Haapasalo (urut).
 


Areenan uudistaja syyllistyy puutteelliseen päiväykseen ilmoittamalla vain 25.3. ilman vuosilukua. Se oli syy hylätä YAT suoritukset, jäihän tietotekniikkataitoisen kirjurin apu liiketoiminnan suunnittelussa ajalehtimaan tyhjän päälle. En ottanut vastuuta kirjurin tekemästä virheestä, vaan ilmoitin näyttötutkintomestarille päätöksestä olla korjaamatta, mitä kouluttaja oli konekielisellä tulkkauksella tulkinnut.

Pyysin kouluttajaa vertaisohjaajaksi YEAT:n suorittamiseksi. Hän lupautui, mutta liukeni sitten tavoittamattomiin.  Lukulehti on kuitenkin näytön paikka tämän hetken tilanteeseen, mitään muuttamatta, mitään pois jättämättä. Koskaan en ole tuntenut tekeväni "pakkotyötä" ja siksi nyt on se päivä, jolloin saan tehdä mitä haluan.

Aina lähtöä on edeltänyt tuntematon tulevaisuus ja tehtävä. Siksi lähtöön yhdistän vaikeuden. Aina on jätetty yksin selviämään. On tarvittu laki, että tietäisin olevani ehdottoman yli-ikäinen 61/64 vuotiaana oppimaan verkkokirjoitustaidon. Toinen on suomalaisen työn mitätöiminen, ettei yrittäjyys, maatalousyrittäjyys, perhehoitajuus eikä omaishoitajuus kerrytä työhistoriaa. Lukulehti pitää tiedon sisällään päiväyksellä Helsingissä 28. syyskuuta 2006.

Henkilöhistoria ja kirkkovuosi kulkevat rinta rinnan. Ensi viikolla voin elää kirkkovuotta kuin lapsena ennen. Kirkko näkyy ikkunasta eikä matkan pituus ole este osallistua niihin tilaisuuksiin, mitä kirkossa vielä järjestetään. 

Nyt kone kiinni odottamaan uutta yhteyttä ilman kaapelimodeemeja, haarotinpaloja ja muita virityksiä. dnan laajakaista loppuu, samalla loppuu at phnet.fi sähköposti. Kotisivutilapalvelu loppui aikaisemmin ja Verkkokirjoittajan talo muutti nettihotelliin. Odotan tilattua VÄRTSI / Värtsilän verkkolehden paperiversiota kotiin kannettuna.

Ei kommentteja: