tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kutsumenettely

11 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
2004: Google ilmoitti Gmailista, ensimmäisestä selainpohjaisesta sähköpostista, joka tarjosi 1 gigatavun sähköpostitilan (ilmainen sähköposti kutsumenettelyllä). 

Center for Great Apes
Ennen joulua nastahammas heilahti. Soitin hammaslääkärikeskukseen saadakseni apua. Päivystysaika olisi joulun jälkeen. Hammas putosi itsestään eikä ollut enää mitään tehtävissä. Röntgenkuvaus näytti halenneen hampaanjuuren. Sain lähetteen hammaslääkärikeskukseen sairaalan erikoishammaslääkärille, joka oli yrittänyt pelastaa, mitä pelastettavissa oli. Hän poisti juuren kivuttomasti ja kehoitti menemään omalle hammaslääkärille korvaavan hampaan tekoa varten.

Halennut juuri oli tehnyt tuhojaan leukaluuhun ja epäilen aiheuttaneen vaurioita sydämeenkin, joten vaihtoehdoksi jäi implantin sijaan sillan rakentaminen. Se sitten aikanaan, kun tärkeämmät korjaukset on tehty ensiksi. Muutto toi kaiken lähelle. Hymyhammas hoitaa jatkossa määräaikaiset hoidot ikääntyneelle asiakkaalle.

PS. Julkiselta puolelta sain avun ja jatkohoidon, kun yksityinen hoitaa vain hymyhampaita. 23.8.2016, kaikki arveluttavat hampaat on poistettu, viimeiseksi 1962 hammaslääkärin tekemä 1. hoitovirhe, liian korkea hammaspaikka.

Ei kommentteja: