keskiviikko 4. helmikuuta 2015

4.2.2015

Saadakseni kiinni ajatuksesta, mikä päivä, on turvauduttava radion ohjelmaoppaaseen. 
Sieltähän selviää, missä ollaan menossa. Kreikkalaisen Demokritoksen ajatuksia kirjasta Riippumaton nautinto. Lortzing: Alkusoitto oopp. Tsaari kirvesmiehenä. Humperdinck:Tähtien tanssi näyt. Sinilintu.
Aamuhartaus 4.2.215 Rovasti Riitta Kuusi, Mikkeli.
Keskiviikkoaamuisin kuullaan selkokielisiä hartauksia. Tänään pappi puhuu ehtoollisesta. 


Pitkään aikaan en ole ymmärtänyt mitä maailmassa puhutaan. Siksi on hyvä kuulla keskiviikkoaamuisin selkokielisiä hartauksia. Se kuuluu meidän arvomaailmaan koti, uskonto ja isänmaa. 

Savonlinja-yhtiöiden liikennealue 
 Tule kyytiin!
Valkoisella merkatuilla paikkakunnilla löytyvät toimipaikkamme


Tieverkosto paikasta paikkaan on merkitty linnuntietä. Itä-Suomi on tullut tutuksi, länsi on jäänyt kirjeyhteyden varaan. Omaishoitajana katsoin kaihoten bussin perään.
- Jospa minäkin olisin matkalla jonnekin. Viimeinen lähtö on lähellä. Se selvittää ajatuksia heittämällä kerääntynyttä paperia pois. Niistä en enää kanna huolta, onhan uudet sopimukset korvanneet entiset.
TV-lupa on korvattu YLE -verolla. En tiedä vielä, kuka isännöi taloyhtiössä tietoliikennettä. Sähkön tuottaja vaihtuu. Samoin perusterveyden hoitopaikka. Otetaanko minut vastaan vai sanotaanko.
- Älä tänne soittele.
- Syö nyt jotakin lääkettä.

Sitä olen tehnyt vuodesta 1991 lähtien verenpaineenhoidossa Pekka Puskan kehoituksesta. Se on hyvä, jos alemmalla portaalla lääkärit ja hoitajat ovat samalla aaltopituudella. Sivuvaikutukset ovat olleet suuremmat kuin lääkkeestä saatu hyöty. Sen näin äitini ja isäni hoidossa. Itse olen uskaltanut tehdä toisin, hakea apua yksityiseltä puolelta. 

Matkakeskuksen kiertävä kevytliikenne siirretään uudelle reitille (4.2.2015 14:14)

Oikorata ja bussiliikenne kilpailevat asiakkaista. Jalankulkijalle löytää asemalle tai pysäkille on oikein labyrintti. 

Ei kommentteja: