lauantai 17. tammikuuta 2015

Uusi ryhmänjohtaja

09:35 17.1.2015
Kokoomuksen uusi ryhmänjohtaja: "Lahtelaiseen päätöksentekoon täytyy saada muutosta"


Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!

OINAS 21.3.–20.4. Haluat kulkea eteenpäin ilman pelkoa. Saat tänään kiinni yhdestä asiasta, joka on hämmentänyt mieltäsi jo pitkään. Pääset sen alkulähteille ja näet syy-seuraussuhteet.


KALAT 20.2.–20.3. Haluat kulkea eteenpäin ilman pelkoa. Saat tänään kiinni yhdestä asiasta, joka on hämmentänyt mieltäsi jo pitkään. Pääset sen alkulähteille ja näet syyt. 

Kuusi kuvaa: Jaana Hallamaa ke 14.1.2015 43 min pysyvästi kuunneltavissa
Mitä te olette mennyt tekemään? Siinä lause, jonka Jaana Hallamaa sai teologian opiskelijana kuulla usein. Naisen asema ei tiedekunnassa ollut häävi. Kuusi kuvaa -sarjassa kurkistetaan tunnettujen henkilöiden kotialbumeihin. Tällä kertaa sosiaalietiikan professori Jaana Hallamaa valitsee viisi merkityksellistä valokuvaa elämänsä eri vaiheista. Keskustelu käydään näiden kuvien kautta. Mikä nelivuotiasta Jaanaa naurattaa? Miksi professori verhoutuu soutukerhon lippuun? Kuudes kuva on ottamatta. Minkä kuvan hän toivoisi vielä albumiinsa: mikä suuri toive tai tavoite on jäänyt toteutumatta? Valokuvat ja niihin liittyviä pieniä tarinoita löytyy osoitteesta yle.fi/kuusikuvaa.
Artikkeli: Kuusi kuvaa Jaana Hallamaan elämästä


Liisa Hyssälän huima muodonmuutos – laihtui vuodessa 26 ...
Ensiksi oli kultainen kädenpuristus vs valitusosoitus omaishoidontuesta annetusta asetuksesta 1993. Swot-analyysin toinen kuva heikkouteni kuvaa uupumusta unen puutteesta, Hyssälä ministerinä odottaa eläkevirkaa. Omaishoitajalle tulee ikää lisää ja odotettu muistin menetys. Laitoksessa nostetaan tuolille istumaan, annetaan kynä ja paperi käteen, malli eteen kehoituksella - piirrä ruusu jos muistat.

Mitään muutosta omaishoitajan aseman parantamiseksi ei ole näköpiirissä vanhusten eikä lasten hoidossa. Uutisvuodossa Tommy arveli, että omaishoitajat hoitavat ilmaiseksi.
Vahvoilla naisilla on puolustettavana oma etu ja hyvinvointi. Siksi lisäänkin lättisyntyisen Vitas'in esikuvaksi itselleni isoisänsä kanssa.

Painoaan 26 kiloa pudottanut Liisa Hyssälä: Näin kilot lähtivät

Presidentti Halonen sanoi kahdesta virkajaksosta, tuli elinkautinen kärsittyä. Hyssälä esittelee laihtumistaan kuin Mette imagoaan. Mikä lie tehtävänimike missäkin asemassa? 

109-vuotias opastaa pitkään ikään: "Välttele miehiä ja syö puuroa!"

Jessie Gallan on pirteä ikäneito.

Jessie Gallan on pirteä ikäneito.

Vahvuuteni

Sotakesästä 1941 naispresidenttiin 6.2.2000 sisältyy Vahvuuteni -kuvaan. Viimeiset vaiheet kuvina on äidin viimeinen käynti Vihtaniemellä kesällä 1991, Isä Viitakossa 1993.

Osakaskunnan vesialueen kartta Juojärvellä

Uhat

Painoaan 26 kiloa pudottanut Liisa Hyssälä: Näin kilot lähtivät

Klikkaan karttaa suuremmaksi  Vihtaniemen tien päässä. Tie päättyy Rantalaan eikä rantaan asti. Tästä Vihtaniemen yksityistiestä on koko soppa saanut alkunsa. Kunta naapurina, tiekunta isäntänä ja kunnan uusrikkaat mökkiläiset edunsaajana käyvät sotaa suuren maailman malliin Tiekartta Länsirannalla. Karttalöydös pelasti päiväni. Mahdollisuudet ovat vielä olemassa.

 
Mahdollisuudet 

Asikkalan luksusmökillä erikoinen tausta, poliisi oudoksuu veroparatiisiyhtiöitä (19.1.2015 18:34)
 PS. Tähän on tultu. Sijoitusyhtiö pankin avustuksella otti välimiesoikeudella uhaten kalliilla lainakorolla maksamani työhuoneen Käsityöläistalossa. Viimeiset vuodet maksoin sijoitusyhtiölle kallista vuokraa työhuoneesta. On meillä sellaiset lait.

Toinen kupru on lapsuuskodin jakaminen lahjakirjalla saatuihin osiin. Maanmittaustoimistosta vastattiin tiedusteluihin.
- Me voimme ottaa koko maan. Jakaja oli suunnitellut kohteen myymistä halvalla hinnalla ystävälleen. Siihen en suostunut, vaan ostin yhden osakkaan osuuden velkarahalla. Tiekunta rahastaa "lomakiinteistöstä" ja metsästä tiemaksut. Verottaja on samaa mieltä lomakiinteistöstä eikä pidä kiirettä oikaista tekemääni valitusta kiinteistöverosta. Näin Suomi on tuhon tiellä, kun viimeinenkin ranta on kaupattu ulkolaiseen omistukseen.

Ich bin - Ich habe on kovalla koetuksella. Kukaan ei suostu vastaamaan, mitä he ovat minulta vielä ottamassa. Historia: Treblinkan henkiinjääneet ovat kertoneet ajasta ja historia toistaa itseään.
Ei kommentteja: