torstai 13. marraskuuta 2014

Kirkon tiedotuskeskus jalkautuu

Kirkon tiedotuskeskus ylläpitää hartausohjelmien arkistoa.

Samaan aikaan kun radio-ohjelmat livenä lipuvat ohi kuuntelematta, postiluukusta kolahtaa sisälle lehtinen, joka lupaa "Jeesus haluaa pelastaa sinut". Metsien säästämiseksi on postiluukun päällä kielto: Ei mainospostia. Siitä huolimatta kun Muhammat ei lähde vuoren luo, lähtee vuori liikkeelle Muhammatin luo vaikka postiluukusta.

Palaan päiväjärjestykseen ja jatkan kuolinsiivousta tyhjentämällä arkistoja entisistä elämistä. On vain tämä hetki ja päivä kerrallaan ja taas olen alkutekijöissä. Sinne viskaa PHNetin nurkkauutinen itänaapurin muodostumisesta samaan aikaan kun vanhempieni kotona hoitaminen alkoi 23 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)

Karjalan tasavallan sijainti Venäjän federaatiossa
Karjalan tasavallan sijainti Venäjän federaatiossa

 
On mielenkiintoista lukea Karjalan tasavallasta ja verrata Suomi-neidon ja omaa henkilöhistoriaa vuosituhannen viimeisellä 10 -vuotiskaudella. Tuntuu kovin epätodelliselta siirtyminen uudelle vuosituhannelle 2000. Taas alkutekijöissä jakaen perintöjä, tai oikeastaan jakajan käsi teki likaisen työn. Siitä alkoi verottajan väärät tulkinnat, mitä olin tehnyt ja mikä olisi perintöosani. 

Karjalan tasavallan kaupungit ja piirit
Karjalan tasavallan kartta.
Virkkunen kaavaili autioituneelle maaseudulle uusia asukkaita. Kunnalla oli täkynä Juojärven rannat halpoina mökkipläntteinä tarjota sijoittajille. Yli sata sijoittajaa tarttui syöttiin kuin hait. He hamuavat alkuperäisten asukkaiden maita uusiokäyttöön. Tällä menolla olemme tasavalta Venäjän federaatiossa, eihän kukaan puolusta itsenäistä Suomi-neitoa. 

Niiralan raja-asema on selvästi merkitty kartalla. Luen joka aamu verkkolehden  uuden kirjoituksen elämästä rajan pinnassa. 

Verkkolehti Värtsi ja PHNet pitävät minut ajantasalla, joskin ulkomaan sivut tulevat päivän viiveellä

Päivän ESS:n ulkomaansivu nyt luettavissa (13.11.2014 9:59)

24 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1990: Tim Berners-Lee kirjoitti NeXT-työasemallaan ensimmäisen tunnetun World Wide Web -sivun (Internetissä julkaistiin ensimmäinen www-sivu vasta seuraavana vuonna).


Kaikki liittyy kaikkeen, tietokonevirheeksi en suostu.


PS. muutama päivä myöhemmin fb tuo Karjalan tasavallasta terveisiä.
Venäjän ja Suomen raja ei ole muuri, vaan silta. 

Venäjän ja Suomen raja ei ole muuri, vaan silta

Ei kommentteja: